THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 3. marraskuuta 2018

"perusturvajärjestelmä on rikki"

Heippa,

Laitan tämän tänne myös jakoon ja rohkeasti vaan kertomaan kaikesta. On kuulemma tulossa Madventures uusin kirja kustantajalta ja miun oikeusasiaheinelle kantelu on voimassa imatralla ja monet toimittajat tietää tämän sekä jotkut kansanedustajat myös.

Olen normaali aktiivi henkilö ja miksi kiusata. ja miehän olen jutellut ja kertokaa muutkin mitä voitte YLElle :-(

Hei kaikille,
Teen Yle uutisiin juttua otsikolla "perusturvajärjestelmä on rikki - kysyimme työttömiltä miten sen voisi korjata".
Suunnitelmissa siis kysyä työttömiltä/köyhyysrajan alla eläviltä miten perusturvajärjestelmää pitäisi uudistaa. Mikä on pielessä? Mitä apua tarvitaan, mitä järjestelmä ei nyt anna? Haen omasta kokemuksesta kumpuavia käytännön parannusehdotuksia nykysysteemiin. Tai ehdotuksia siihen miltä pohjalta tulevaa perusturvan mallia pitäisi miettiä.
Haen ensisijaisesti haastateltavia pääkaupunkiseudulta, jossa oma toimitus sijaitsee. Haluan juttuun kuitenkin monipuolisen joukon työttömiä, joten tässä voidaan tehdä poikkeus. Esim. syrjäisemmän muuttotappiokunnan työllisyyspalveluista tietävän kommentit olisivat arvokkaita.
Osa haastattelusta videoidaan, joten kommentit tulisi olla valmis antamaan omalla nimellä ja naamalla.
Olisiko sinulla sanottavaa? Voidaan jutella lisää vaikka puhelimitse.
Eero Mäntymaa
Toimittaja
Yle uutiset
eero.mantymaa(at)yle.fi
0401806398


Ei kommentteja: