THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 10. marraskuuta 2018

Kuntouttavasta työtoiminnasta kieltäytyminen - LUKEKAA TARKASTI

Heippa taas velliperseet ja muutkin etenkin viisaat työttömät  joita arvostan aina oikeasti ja yritän pitää puolianne,

Kun oikeasti aletaan jutella kuntouttavastatyöstä, jokainen kunta, te-toimisto, typ, työttömien pajat ja henkilöt pitäs haastaa oikeutaan ketkä käyttää työttömiä hyväksi.

Sanoin joskus 77 vuotta sitten olen valmis tähän vaikka EU tuomio istuimeen että joku saatanan pilipali virkailija iMatralla sanoo en saisi vaikka työttömänä auttaa vanhempia. 
Otin selvää tästä äijästä ja nuoret sanoi se on heitäkin kohtaa täys kusipää ja varmaan mielisairas.

Olen jutellut monien kanssa ja en laita nimi ja kun asiallinen keskustelut olen aina lattanut tänne että kuten kaksi vuotta sitten TYP 10 + kahdelle naiselle ja eikö tämä riitä. Sanoivat vielä siullahan ensimmäisenä asiat elämässä paremmin kuin kellään muulla kun kaikkia tuhansia haastattelevat ja sanoin tiedän mutta yritän myös auttaa kellä asiat ei ole ok vapaaehtoisesti ja sanoivat hienoa ja teen tätä ilman palkkaa koska ei tämä ole kiellettyä koskaan laissa työttömiltä auttaa työttömiä joilla asiat tosi huonosti jonka tiedän.

Imatrakin rikkoo lakia koko ja sanokoon TYP/Te-toimisto mitä paskaa vaan yhdistyksistä koska pitäs olla työsopimus jos ollaan vaikka 4 metriä korkealla katolla Ukonlinnassa mitä kysyin muualta. Sanon olkaa varuillaan imatra aina.

Kuntouttavasta työtoiminnasta kieltäytyminen (linkki)

Kuntouttava työtoiminta on sosiaalipalvelu ja se on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät voi mennä palkkatöihin tai osallistua Te -toimiston järjestämiin julkisiin työvoimapalveluihin.  Jos työkyvyssä ja -halussa ei ole mitään vikaa eikä elämänhallinnassa ole puutteita, kannattaa lukea tämä Sakari Timosen laatima bloggaus.
Kuntouttava työtoiminta ei ole työllistämistä, vaan se on sosiaalipalvelua. Se on tarkoitettu vain niille, jotka eivät kykene palkkatyöhön tai muihin työvoimapoliittisiin toimenpiteisiin. Työkykyistä ei saa velvoittaa osallistumaan kuntouttavaan työtoimintaan. Jos teille tarjotaan kuntouttavaa työtoimintaa, niin kysykää kuka, milloin ja millä perusteella on määritellyt teidät palkkatyöhön tai muihin työvoimapoliittisiin toimenpiteisiin kykenemättömäksi. Jos tällaista määrittelyä ei löydy, niin vaatikaa pääsyä terveysviranomaisten tutkittavaksi. Työttömillä on lakisääteinen oikeus maksuttomaan terveystarkastukseen. Jos teidän sanotaan olevan päihdeongelmainen tai muuten vaikeuksissa elämänhallinnan kanssa, niin kysykää perusteluja väitteelle. Pelkkä työttömyys ei ole todiste elämänhallinnan menettämisestä.
Tässä vaiheessa teitä luultavasti uhataan karenssilla. Ei pidä säikähtää, sillä viranomaisten on noudatettava lakia, ja olette vain vaatinut lakiin kirjattuja oikeuksianne.
Lukekaa tästä alta lisää.



Lähde : Teppo Palmroos
Pelolle ei pidä antaa sijaa

Ei kommentteja: