THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Kyykytykset jatkuu vaan koko Suomessa - Kittilä rules

Hei vaan taas kaikki,
Ei mitään uutta rintamalla miun oikeusasiamiehelle oleva kantelu voimassa ja voin sanoa uusia on aina tulossa mutta palataan niihin joskus.

En hyväksy vääryyttä niin tehdään yhdessä vastaisku koska voitte luottaa miuhun ja toimin yksin ilman yhdistystä ja jos maksatte yhdistykseen www.thtry.fi jäsen maksun sitten saatte yhdistykseltä apua tottakai kun pj. alkaa ajamaan asioita.

Tässä oli Kittilä kunnostautunut oikein kunnolla. Miulla on paljon vielä töitä koska Suomessa on paljon selvitettäviä asioita, olen taitava tässä että toimittajakin sanoi vuosia sitten mistä kaivat kaikkea esiin. Sanoin harrastukseni ja kun maine kasvaa saan postia ympäri Suomea työttömiltä myös salaa tietenkin luottamuksella aina. En osaa kirjoittaa lukuhäiriön vuoksi ja tulee virheitä.

Työn alla on isoimpia juttuja myös orjatöistä oikeusasiamiehelle ja aluehallintovirastoon. Venäjän mediakin jopa voi olla kiinnostunut ja koska olen työtön en halua rahaa eikä kiinnostakkaan vaan antakaa miun olla rauhassa sanon koska autan työttömiä enkä kyykytä ja neuvon niitä jatkuvasti.


Kunta orjakauppiaana 

Olin luullut nähneeni suunnilleen kaikki kuntouttavan työtoiminnan väärinkäytökset, mutta valitettavasti olin väärässä. Ensimmäistä kertaa törmäsin tapaukseen, jossa kunta aikoo ruveta maksamaan omilla rahoillaan yhdistyksille siitä, että ne ottavat kuntouttavaan työtoimintaan sijoitettuja tekemään töitä yhdeksän euron päivittäisellä kulukorvauksella. On ihan tavallista, että kunta siirtää valtiolta saamansa 10,09 päivittäisen korvauksen työtoiminnan toteuttajalle, mutta nyt yksi kunta aikoo ruveta sen lisäksi käyttämään omia rahojaan houkutellakseen uusia yhteistyökumppaneita.

Kittilän kunnanhallitus aikoo tänään hyväksyä tällaisen esityksen. Esityslistatekstiin mahtuu sen lyhyydestä huolimatta monta lainvastaisuutta. Laitetaanpa vielä listateksti näkyviin.
Kuntouttava työtoiminta on osa työllistämistoimenpiteitä ja sosiaalihuollon palvelua pitkään työttömänä olleille henkilöille.

Kunta saa kuntouttavan työtoiminnan järjestämisestä valtiolta korvausta 10,09 euroa/toteutunut toimintapäivä/henkilö. Kunta hakee korvaukset jälkikäteen niiltä päiviltä, jolloin henkilö on osallistunut työtoimintaan.

Kolmannen sektorin toimijoille (seurakunta, kyläyhdistykset, urheiluseurat paliskunnat ja muut yhdistykset sekä järjestöt) jotka ovat täyttäneet lain kriteerit ja jotka ovat laatineet erillisen yhteistyösopimuksen kunnan kanssa on maksettu järjestämisavustuksena sama 10,09 euroa/toteutunut toimintapäivä/henkilö kuin mitä kuntakin on saanut.

Kuntouttavan työtoiminnan monipuolistamiseksi ja vaihtoehtojen lisäämiseksi tarvitsemme uusia ja eri puolilta kuntaa kuntouttavan työtoiminnan paikkoja. Tämän mahdollistamiseksi on esitetty, että kolmannen sektorin toimijoille maksettavaa järjestämisavustusta korotettaisiin 15 euroon/toteutunut toimintapäivä/henkilö.

Lue tästä alta lisää

Lähde :  https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2018/11/20/kunta-orjakauppiaana-2/

 Tässä alla on kunnan pöytäkirjat.

http://dynasty.kittila.fi/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20181691-12

http://dynasty.kittila.fi/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20181691-11

 Tiedoksi että kaikkien kuntien pöytäkirjat on julkisia. Tiedän miuta joko vihataan tai sitten ei mutta en mieti tätä koska yritän auttaa ihmisiä enkä kyykyttää ja laittaa näitä kuseen. Nytkin yksi joutuu imatralla pajalle muttaa pääsee tietokone juttuihin joka hyvä ja 4h päivä kun ei mitään hyötyä olla 6 tuntia päivä koska ei kuntouttavastatyöstä saa mitään palkkaakaan ja "kuntoutuu", vmp sanon suoraan.

Toivon että imatran TE-toimisto, TYP , työttömien pajat tajuaa että mie autan enkä tuomitse ja kyykytä koskaan ketään ja miulta ei tule karenssia joka pitäs poistaa miusta täysin. Toisaalta työttömät työllistää näitä hevon paskan ihmisiä jotka voi sanoa sitten teemme töitä :-/

 Moni virkamies anteeksi ottaa sen karenssin aina esiin ja siksi toiset ottaa miuhun yhteyksiä koska en ole virkamies että jutellaan mitä on tulossa ja neuvon oikeuksista ja kannustan enkä syytä heti. Jokainen karenssi ja pakottominen on aina pahasta koska pitäs ymmärtää kysymys on ihmisistä ja pakottamalla ei synny mitään hyvää pitkällä tähtäimellä ei työelämässä eikä urheilussakaan. 

Nyt lupasin toisille lähteä iMatralla mukaan te-toimiston tai TYP tapaamisiin ja äänitän puhelut kaikki oikeusasiamiestä myöten lain mukaan ja en haasta riitaa vaan että ei kyykytettäs ihmisiä. EI työttömyys ole ongelma sanon aina, vaan onko ihmisellä rahaa sekä asiat ok. Ei koko Suomi voi myydä asuntoja ja muuttaa kun imatrallakaan ei käy asumiskauppa yhtään eli el työt pitäs tulla sinne missä on ihmisiä eikä että ihmiset menee missä on töitä koska ei asuntoja niin vaan myydä ja millä hinnalla eli koko politiikka on perseestä miusta.

 

 
 






 Lähde : Teppo Palmroos 

Ei kommentteja: