THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Isänpäivä - huomenna moni saa taas kyykytystä josta toisille maksetaan kun kiusaavat työttömiä

Hyvää isänpäivää ja huomenna maanantaina pääseekin moni isäkin kyykyttämään työttömiä työkseen josta nämä narsistit ja vajaaälyiset saa tyydytyksen kun valtavamäärä ihmisiä on karenssin uhalla pakkotöissään ja puhuvat kuntouttamisesta joka on sanon suoraan Suomeksi paskaa 99% jutuista. Vain tosi harva on oikeassa kuntoutuksessa joka on sosiaalista palvelua.

Ei nämä karenssit hyödytä ketään pitäs ymmärtää jo vaan pahentaa asioita koska ihmisien elämät menee täysin piloille tämän pelleilyn takia ja ei jären häivää tuhota ihmisiä rikki

Aikuiset ihmiset käy myös jossain hevonpaskan CV:n teko kursseilla, sen  ymmärrän jos ihminen haluaa näihin vapaaehtoisesti JOKA HYVÄ koska ei kaikki osaa käyttää tietokoneita ja muitakaanjuttuja ymmärrän mutta että kaikki laitetaan kun itse takaan 110% tiedän paremmin kuin lähes kaikki te-toimiston, typ, työttömienpaljojen työntekijät työttömien asiat ja lait koska myö monet osataan lähestyä työttömyyttä erinäkökulmasta eikä sanktioilla vaan kannustaen, jutellen, tsempaten elämässä jota ei välttämättä tee virkailijat jotka monet vaan kyykyttää työttömiä ollaan aika pihalla ja kaukana asioista. Tämä on kuin urheilu valmennusta että väkisin ei saavuteta mitään vaan kannaustaen ilman sanktioita ja ymmärtäen ihmisiä eli työttömiä koska ne ovat normaaleita ihmisiä, toisilla ei yhtään työuraa takana ja toisilla jopa 35 vuotta. 

Hallituksen pitäs pyrkiä luomaan niitä oikeita palkka työpaikkoja ja lopettaa tämä tilasto pelleily sanon suoraan. Ja miten voi jokainen hallituksessa äänestää aktiivimallista kertoo  miten vajaaälysiä pääsee kansanedustajiksi, varmaan jos äänestettäa  pitää teloittaa ihminen jos ei  saa töitä joita ei ole tarjolla edes niin kaikki sanoo hallituksessa että KYLLÄ.

KARENSSIIN







Keskusta ja siniset kyllä on onnistuneet jotenkin nyt nuolemaan kokkarien hanureita täysin.


Lähde : Teppo Palmroos sekä Somesta jostain

Ei kommentteja: