THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 22. syyskuuta 2018

TYP käsky peruttu että mitä - Aktivointisuunnitelma tehtävä !

Heippa taas kaikki ajatusten tonavat,

Siis miun TYP haastattelu on peruttu vaikka oikeusasiamies ei ottanut kantaa tähän vielä. No tottakai mie nuorena viriiliinä 56 vuotiaana kerroin tästä toimittajille ja kaikille facebookissa ja valtava joukko seuraa tätäkin prosessia että miuta ei saa laittaa lain mukaan kuntouttavaanyöhön ja yhdistys on valmiina puolustamaan miusta että palkkaa pitää maksaa mutta teenkin vastavetona monai kanteluita  mutta tarkoituksella toiset tekee tämän kun mie olen jutellut nyt kuukauden tai pari aikana paljon työttömien kanssa kuin toimittaja.

Aikuisia ihmisiä kuntouttavissatöissä paljon ja yksi saa vaan palkkaa yhdessäkin paikassa. Aivan sairasta sanoo orjat ja kuka saa palkkaa tietenkin kehuu eli valehtelee että kaikki on tyytyväisiä. 

Kun olen työtön ihmisroska ja kusipää rikkaruoho niin mitään ei ole menettämistä. 





Aikun sitten aktivointisuunnitelmaa tekemään josta myös tehty kysely ylöspäin onko se lain mukainen ;-) Moni media ja toimittaja seuraa miuta joten ompas tämäkin kivaa.







Lähde : Teppo Palmroos

Ei kommentteja: