THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 6. syyskuuta 2018

Ketkä voi joutua kuntouttavaantyöhön



Heippa vaan,
Tässä kun on klo 6.20 ja pitää odottaa kun uimahalli aukeaa klo 8.00 vasta niin kirjoitetaas jotta on elämässä rytmiä sekä elämänhallinta kohdallaan jonka opin jo lapsena/nuorena mutta hyvähän se on lähes -60 vuotiaanakin miettiä perusasioita että onkohan näin kuten lastentarhassa -60 luvulla. On nämä työttömien touhut suoraan sanottuna syvältä kun pitää elättää sekä työllistää valtavaa määrää palkkaa saavia.

Monet kysyy ketkä voi joutua kuntouttavaantyöhön, käytännössä kaikki jotka on työttömänä olleet vaikka 3kk tai yli 12kk. Ei ole väliä oletko täysin terve, aktiivinen, yliopiston käynyt tms. Iällä ja työkokemuksella ei ole mitään merkitystä, pärstäkerroinkin voi vaikuttaa jos uskallat laittaa vastaan jopa aikuisena ihmisenä kun yhteiskunta on sairas.

Sitten ihmetellään miksi ei synnyt oikeita työpaikkoja kuin pikku vauvat, ei tietenkään synnyt mitä pitäs kun on näitä hevonpaskan kuntouttaviatöitä, työkokeiluita, palkkatuki töitäkin ja monissa paikoissa kierrätetään vaan työttömiä osapäivä töissäkin palkkatuella ja kunnat tms. kehuu että saadaan näin säästöjä, totta hitossa tulee säästöjä jos ei tarvia palkata kokopäivä töihin työttömiä ja valtavamäärä nuoria etenkin ei tule koskaan saamaan elämässä OIKEAA PALKKAA ja haaveilemaan edes omistus asunnosta tms. Perseestähän tämä on mutta työttömien tarkoitus onkin elättää oikeaa palkkaa saavia karenssin uhalla ja miksi ei aika ihmiset voi sanoa tätä suoraan kuten monet sanookin.

Siis ei ole täsmällistä vastausta ja tämä koskee koko Suomea. Monet normaalit työt hoidetaan Suomessa kuntouttavana työnä vaikka se on lain vastaista, miksikö !, kysykää ajatusten tonavilta ja karpaattien neroilta jotka näin siirtää ihmisiä näihin kun itse saavat tästä palkkaa.

Laitampa oikealta Long Playn toimittajien jutun kuntouttavastatyöstä, jopa miulta toimittajat halusi tietoja monista kyykytyksistä ja sanoin annan puhelin numeroita/tietoja ympäri Suomeen jos suostuvat ja suostuihan koska nimiä ei tule julkisuuteen. Laajemman version saa työttömät ilmaiseksi toimittajilta jota en jaa julkisesti missään.

ILMAISTA TYÖTÄ TARJOLLA




Lähde : https://www.longplay.fi/jutut/ilmaista-tyota-tarjolla

Kommentti: Jos taloudessa on kaikki hyvin, miksi Suomessa vallitsee suurtyöttömyys?


Neuvostoliitossakin oli 100% työllisyys mutta silti suurin osa kansasta oli köyhiä eli ei paskan väliä prosenteilla. Suomessakin palikkapäät hehkuttaa että on 72% työllisyys, mitä väliä jos suuriosa on köyhiä ja hevonpaskan palkattomissatöissä tai paskapalkkatöissä. Ja toiset vielä kehuu tätä eli monella on todellakin kanootissa bitit aika sekaisin oikeasti työelämässä !

Lue tästä lisää.







Lähde : Teppo Palmroos sekä Somesta jostain joskus talteen

Ei kommentteja: