THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 11. syyskuuta 2018

Miksi ihmiset kiusaa toisia ihmisiä tarkoituksenmukaisesti karenssin takia

Hei taas,
Tässäpä on hyvä kysymys että miksi toiset ihmiset kiusaa toisia karenssin avulla. Ei tätä ymmärrä kukaan ja miksi pitää olla tämmöisiä ihmisiä yhteiskunnassa joille annetaan kaikesta vielä rahaa säännöllisesti joka kuukausi jota kutsutaan sitten palkaksi.

Pihlajalinnan alueellinen toimitusjohtaja joutui lopettamaan "ihmisroska"-kommenttiensa takia

Keskustan Riikka Moilanen kutsui Oulun valtuuston kokouksessa päihdeongelmaisia ja kodittomia ihmisroskaksi.


Tämä oli siis Oulussa ja tämäkin on kunnallisvaltuutettu josta tuli mieleen tämä Oulusta heti parin vuoden takaa. Laitetaas tämä uusintana, ilman yhdistystä valtavamäärä työttömiä olisi tehnyt tätäkin työtä kuntouttavanatyönä mutta sitten kantelun jälkeen heti että joo palkkatuella, eihän kunta tietenkään halua palkata kunnalle tekijöitä koska pitää saada "säästöjä" mutta säästöt ei koske valtavaa määrää kovapalkkaisia kunnan palkkalistoilla olevia asiantuntijoita sekä super neroja tietenkään ;-)

Hietasaaren eko­mat­kai­lu­hank­kees­ta kanneltiin


Tasavallan harjoittelijat ja tukityöllistetyt THT ry on tehnyt hallintokantelun Oulun Hietasaareen suunnitellusta ekomatkailukohteesta.
Kantelu koskee suunnitelmaa käyttää kuntouttavassa työtoiminnassa olevia pitkäaikaistyöttömiä alueen puhdistus- ja raivaustöissä.
THT ry haluaa aluehallintoviraston valvovana viranomaisena tutkivan, onko hankkeessa huomioitu kuntouttavaa työtoimintaa koskevan lain ja sosiaali- ja terveysministeriön ohjekirjan vaatimukset.
ESR-hankkeessa luonnontilaisesta Oulun Hietasaaren ranta-alueesta rakennetaan ekomatkailukeskus, jonka on tarkoitus toimia oululaisten ja turistien olohuoneena. Hankkeessa ovat mukana Kestävän kehityksen keskus ry Oulusta, Oulun kaupunki sekä paikallisia yrityksiä.
THT ry muistuttaa kantelussaan, että kuntouttavasta työtoiminnasta annetun lain mukaan kuntouttavalla työtoiminnalla ei saa korvata olemassa olevaa työtä. Lisäksi kuntouttava työtoiminta on sosiaalipalvelu, ei työllistämishanke.
THT ry:n mukaan kuntouttavassa työtoiminnassa olevia ei saa kyseisen lain mukaan hyödyntää elinkeinotoiminnassa.
Lue tästä lisää mitä sikailua ja samaa on iMatralla sekä Lappeenrannassakin sanokoot te-toimisto, typ, työttömienpajat ihan mitä vaan sontaa ja tätä ollut kauan, sitten ihmetellään miksi monilla on mielenterveys ongelmia, v-käyrä tapissa, vihataan yhteiskuntaa tms.  
Tiedän toiset on myös vapaaehtoisesti kuntouttavassatyössä vaikka ovat täysin terveitä, ei ne tykkää tästä mutta monet haluaa jotain puuhastelua sekä etenkin OIKEITA PALKATÖITÄ ja kun puuhastelu ei yksin onnistu kuten vaikka miulla sekä monet työttömät ei käy uimahallissa eikä muuallakaan ja tuskin ainaskaan hiihtämässä moni kuten mie "hullu", toiset työttömät on miultakin kysyneet saako ajaa nurmikon tai tehdä lumitöitä, sanon et saa paitsi jos selkäni on kipeenä sanon OK sitten.
Yhdessäkin Suomen kunnassa toiset ei uskalla liikkua viikonloppuisin yö elämässä koska nuoret leipoo suoraan nenään kyykyttäjiä jotka on kuntouttavissatöissä olevia terveitä ihmisiä kun vastoin lakia ovat palkattomissatöissä ja aina ja kiertää ympyrää eli mitta on täysi mitä kuulin jo vuosia sitten miun ikäisiltä että heidän aikuiset lapset on aivan kyrpiintyneitä vaikka Imatran touhuihin, sitten te-toimistot, typ, pajojen palkkaa saavat miettii hyö haluaa teille tekemistä mutta palkasta ei saa puhua tai se on täyspaska palkkatuki 1201€/kk sentäs joillakin tms. osapäivä työnä ja yritä siinä suunnitella elämää. Työttämät vain työllistää valtavanmäärän palkkaa saavia organisaatioita jotka hyötyy kaikesta karkeasti sanoen :-/
Suomessa pitäs ensin lopettaa nämä hevonpaskat touhut täysin ja typ, työttömien pajat, te-toimistojen turhat käynnit, hevonpaskan kurssit lähes täysin jotta syntyisi edes OIKEITA PALKKATÖITÄ, nytkin kunnat käyttää KIinteistö PAlveluissa tms. palkkatukityöläisiä paljon jotta ei tarvia ketään palkata kokapäiväiseksi tai monia, pyöritetään vaan touhuja pitkälti palkkatuki henkilöillä vaikka palkkatuen tarkoitus ei ole tämä vaan sitten palkataan helvata ja tämä paska suomeksi pitäs lopettaa ja lopettaa selittelyt oikeasti. Kerroppa tämä monille ajatusten tonaville niin aivan sama kuin juttelis metsässä puille on suoraan totuus.




Lähde : Teppo Palmroos 







Lähde : Epäluottamusmies 

Lopuksi ohesta huumoria kehiin vai olisko totta joillekkin päättäkää itse viisat !

Tyranniakysely

Kysely tyranneille (TE-toimiston virkailijoille, sosiaalivirkailijoille, orjalaitoksille)
Häpeätkö jotain, mitä työssäsi teet?
a) En. Jos häpeäisin jotain, en tekisi sitä.
b) En enää; aluksi häpesin, mutta kaikkeen tottuu. Omatunto paatuu.
c) Häpeän sitä, että olen auttamassa orjayhteiskunnan luomisessa.
d) Häpeän sitä, että saan toimeentuloni toisten suomalaisten työttömyydestä.
Mitä tekisit rahasta?
a) Vain työtä, joka on moraalini ja eettisten vakaumusteni mukaista.
b) Kiristäisin työttömän suomalaisen palkattomaan pakkotyöhön eli orjaksi.
c) Valehtelisin (esim. työttömille, esimiehilleni, verotoimistolle).
d) Varastaisin.
e) Pahoinpitelisin fyysisesti.
f) Pahoinpitelisin henkisesti, eli kohtelisin toista ihmistä ikäänkuin hänellä ei olisi ihmisarvoa eikä itsemääräämisoikeutta.
g) Tappaisin.
h) Huoraisin.
i) Ryhtyisin huumeidenvälittäjäksi.
j) Myisin vaikka mummoni.
Jos sinä olet valmis tekemään rahasta jopa asioita, joita häpeät, minkä arvelisit olevan työttömän motiivi, kun hän kieltäytyy suostumasta orjaksi?
a) Hän ei halua vahingoittaa omanarvontuntoaan.
b) Hän ei halua olla mukana luomassa orjayhteiskuntaa.
c) Laiskuus, haluttomuus tehdä työtä.
d) Ilmeisesti hänellä on jokin tulolähde, eikä hän tarvitse työttömyystukea velvoitteineen.
e) Hän häpeää työttömyyttään, eikä halua näyttää naamaansa yhteisössään.
f) Hän ei halua leimautua yhteiskunnan ongelmajätteeksi, heikoksi, rasitteeksi, osaamattomaksi idiootiksi.
g) Aika harva kieltäytyy, joten kai he ymmärtävät, että työstä on heille hyötyä; tyhmää kutsua sitä orjatyöksi, vaikka se onkin pakollista ja palkatonta.
h) Aika moni kieltäytyy, joten kai orjuus on pahempi asia kuin luulisikaan, ennen kuin itse joutuu valitsemaan työmarkkinatuen menettämisen ja pakkotyön välillä.
Orjafirman johtaja, etsiikö yrityksenne uutta henkilökuntaa?
a) Tarvitsemme ja etsimme.
b) Tarvitsemme ja etsimme ilmaistyövoimaa.
c) Paikkoja olisi, mutta ei varoja.
d) Emme yleensä palkkaa orjina olleita palkkatyöhön.
Missä tapauksessa kieltäytyisit ottamasta ilmaista pakkotyöläistä?
a) Jos hän on jo ollut meillä aikaisemmin, ja osoittautunut työkykyiseksi ja -haluiseksi.
b) Jos hän on jo ollut meillä aikaisemmin, ja osoittautunut työhaluttomaksi ja osaamattomaksi
c) En koskaan kieltäytyisi; saahan laitoksemme heistä rahaa veronmaksajilta.
d) En koskaan kieltäytyisi; onhan pakkotyöstä varmaan heille hyötyä.
e) Minulla ei ole auktoriteettia päättää, otammeko orjia vai emme: TE-toimisto ja sosiaalitoimisto sijoittavat heitä tänne.
f) Jos orjaksi pakotettava riittävän hartaasti pyytää, että en suostuisi sallimaan hänen orjuuttamistaan laitoksessamme.
Mikä mielestäsi on tärkeintä ottaa huomioon palkattomassa pakkotyössä?
a) Että orja pakkotyöjakson jälkeen palkataan tuohon samaiseen hyödylliseen työhön.
b) Että orja tekee hyödytöntä työtä, jota tekemään ei ketään palkattaisi.
c) Että orja viettää aikaa valvotuissa oloissa.
d) Että orja omasta mielestään hyötyy tekemästään pakkotyöstä.
e) Että orja oppii nöyrtymään osaansa halpatyövoimana.
f) Että orjuus aletaan nähdä normaalina osana yhteiskuntaa, jolloin yhä suurempi osa vielä nyt palkkaa nauttivista voidaan siirtää orjiksi, vaikkapa tekemään entistä työtään, nyt vaan ilman palkkaa; me vielä tienataan tälläkin.
Millä ehdoin orjafirman pitää mielestäsi kieltäytyä jatkamasta työttömän pakkotyötä ensimmäisen 3-6 kuukauden jälkeen?
a) Jos orja on tehnyt työtä innokkaasti ja taidolla ja hänestä on ollut hyötyä tai iloa yhteisölle.
b) Jos orja on tehnyt työtä vastahakoisesti, huonosti, tai kieltäytynyt tekemästä mitään.
c) Jos tilalle on tulossa seuraava orja, eikä pakkotyötä riitä kaikille.
d) Jos orja pyytää vapautusta pakkotyöstä, josta hän ei näe seuraavan muuta kuin haittaa?
Onko pitkään töitä hakeneen ihmisen pakottaminen työttömyyskorvauksen katkaisun uhalla pakkotyöhön mielestäsi orjalle
a) myönteinen asia, hänelle yhteiskunnan lahjoittama palvelu, joka auttaa häntä työllistymisessä tai ainakin arkielämänsä hallitsemisessa.
b) rangaistus työttömyydestä, johon hän on syyllistynyt.
c) lähes sama kuin palkkatyö, koska hänellehän maksetaan yhdeksän euroa per orjatyöpäivä.
d) elämänilon loppu.
Tästä alta linkistä voit katsoa ja vastata lisää kysymyksiin, tämä kannattaa jakaa jos/kun joudut kuntouttavaantyöhön tai muuten hevonpaskatöihin vaikka saisit palkkaakin palkkatukena joka voi olla täysi paska.

Ei kommentteja: