THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 1. kesäkuuta 2018

Ala porvariksi niin voit kyykyttää ihmisiä sekä jauhaa paaaaaskaa palkan eteen sekä tunnet itsesi tärkeäksi

Ja mites olikaan taas kokoomuslaiset on kunnostautuneet ja mistä näitä riittää. 
Laitan vaan muutamia linkkejä koska ei näihin pysty kuka vaan on totuus.

Kannattaa lukea linkkien kommentteja niin saa nauraa mahakippurassa.

 Ala porvariksi


Kokoomus esittää vastikkeellista sosiaaliturvaa – passiivisuus leikkaisi tukea jopa 40 prosenttia


Kenelläkään ei tule mieleen että jos on töitä maksetaan kaikille työstä palkkaa josta kertyy eläkettä sekä lomat ! Nytkin työttömien touhut on vastikkeellisia jota ei nämä ajatusten tonavat ja karpaattien nerot tajua vaikka vääntäs rautakangella asiat. Ja Iso-Britanniassa nämä touhut onkin mennyt päinpersettä jota ei nämä ymmärrä edes.

Kokoomus on esitellyt oman mallinsa sosiaaliturvan uudistamiseksi.
KOKOOMUS esittää vastikkeellista sosiaaliturvaa.

Sosiaaliturvan uudistaminen on ensi vaalikauden ehkä suurin kysymys, ja kaikki puolueet ovat kertomassa omista malleistaan sotu-uudistuksessa.

– Sosiaaliturvamalli on tullut tiensä päähän, työelämä on muuttunut, sosiaaliturva ei pysty tähän vastaamaan, se on liian passiivinen. Meille tärkeää on, että vahvan perusturvan lisäksi kannustimet ovat kunnossa, puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) sanoi.

Kokoomus olisi yhdistämässä eri tulonsiirrot – toimeentulotuen, asumistuen, peruspäivärahan ja työmarkkinatuen - yhdeksi yleistueksi Iso-Britannian tapaan.

– Esitämme vastikkeellista sosiaaliturvaa. Kootaan eri malleja yhdeksi tueksi, joka vähenee, kun työtulo kasvaa. Sillä olisi helpompaa ottaa työtä vastaan, se ottaa huomioon itsensä työllistäjät. Olemme pyrkineet löytämään mallin, joka minimoi kannustinloukut.
Lue tästä alta lisää.
Lähde : https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005701556.html

Kokoomuksen keppilinja
Kokoomus on esitellyt tänään oman mallinsa sosiaaliturvan uudistamiseksi, ja se malli perustuu vastikkeellisuuteen ja leikkauksiin. Suomeksi se tarkoittaa kepin antamista köyhille.
Malli yhdistää toimeentulotuen, asumistuen, peruspäivärahan ja työmarkkinatuen yhdeksi yleistueksi Iso-Britannian tapaan. Tuki pienenisi sitä mukaa kuin työtulo kasvaa, mutta jos tuen saaja ei ole aktiivinen, niin tukea leikataan 20 tai jopa 40 prosenttia. Nämä prosentit ovat suoraan nykyisestä toimeentulotukea koskevasta lainsäädännöstä, mutta alennus ei nykyisin koske muita tukia. Kokoomuksen mallissa koskee. Malli on siis vielä nykyistäkin paljon ankarampi, jonkilainen aktiivimallin kovennettu versio.
On tässäkin mallissa osallistava elementti, ja se on tarkoitettu pitkäaikaistyöttömille ja osatyökykyisille, joista moni on käytännössä täysin työkyvytön. Heidänkin on osallistuttava toimintaan, jolla heille räätälöidään polkuja takaisin työelämään.
Tosiasiassa nyt pohjustetaan sosiaaliturvan lopullista alasajoa. Jo vuosia sitten silloinen sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko puhui ensin vastikkeellisesta sosiaaliturvasta, mutta koska sosiaaliturva ei ole palkkaa, niin hän rupesi nopeasti puhumaan osallistavasta sosiaaliturvasta. Se tarkoittaa työn tekemistä sosiaaliturvan vastineeksi. Palkkaa saavien ei ole tarkoituskaan tulla toimeen palkallaan, vaan sitä jatketaan sosiaaliturvalla. Yhä suurempi osa tekee työtä täysin palkatta, pelkällä sosiaaliturvalla. Nyt tämä sanotaan jo suoraan, kun puhutaan vastikkeellisesta sosiaaliturvasta.
Lue tästä alta lisää.

Kokoomuksen kaupungin­valtuutettu neuvoo perintään joutuneita: Maksa laskut ajoissa – ”Ei tämä sen vaikeampaa ole”


Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu Otto Meri sai kommenteillaan Twitterissä paheksuntaa – ”Ja paras keino välttyä leipäpulalta on syödä kakkua”
Kokoomuksen eduskuntaryhmän lainsäädäntösihteeri ja helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu Otto Meri on saanut Twitterissä aikaan runsaasti paheksuntaa neuvollaan perintätoimistojen kynsiin joutuneille.
Lue tästä alta lisää.


Ei kommentteja: