THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 25. toukokuuta 2018

Brittitutkimus kyseenalaistaa ”aktiivimallin” - työttömien rankaisu johti liki katastrofiin

Ihme että ei sanota että jos iskee kirveellä päähän työttömiä se luo työpaikkoja sekä kannustaa hakemaan töitä joita ei ole ja jokainen hallituksessa äänestää JAA nappia että hyvä idea että tätä mallia on kokeiltu jo 100 vuotta sitten ;-)

Britannissa on annettu kenkää jopa 100:lle palkkaa saavalle ja korvattu ne palkattomilla orjilla ja tästä vuosia eli se tästä aktiivimallista ja muusta hevon paskasta. Tietenkin johto voi sitten kehua että tulipas hyvä tulos taas että voimmekin korottaa omia palkkoja tms. sekä tietenkin kehua itseään.

Aktivoinnista yksi esimerkki : 
- jos ajan nurmikon pihallani en ole aktiivinen vaan työtön koska teen tämän oma-aloitteisesti
- soitan työttömien pajalle ja palkaton työtön ajaa saman nurmikon hän on aktiivinen työntekijä
- soitan firmaan ja joku ajaa saman nurmikon niin tämä henkilö on työntekijä
- jos olenkin työttömien pajalla ja ajan oman pihan nurmikon tätä kautta sekä maksan tästä pajalle olenkin aktiivinen työntekijä sekä tilastoihin kirjattu ei työtön ja lähestytään kohti 72% työllisyyttä ;-)

Yhteiskunta on sairas
Lähde : Aktiivimallia vastaan protestoitiin helmikuussa Helsingissä. (JENNI GÄSTGIVAR)


Tutkimuksen mukaan kepillä saavutettavat hyödyt ovat mitättömät. Haittoja sen sijaan havaittiin runsaasti. Osin jopa mielivaltaisista tai julmista syistä määrätyt tukileikkaukset aiheuttivat ihmisissä stressiä, ahdistusta ja masennusta, The Guardian kertoo.
Sanktiot rohkaisivat esimerkiksi hyödyttömään ja tarkoituksenvastaiseen käytösmalliin, jossa tuen saaja käytti ennemmin energiansa "pelin sääntöjen" noudattamiseen kuin töiden saamiseen. Kaikkein sekavimmassa tilanteessa olevat, kuten kodittomat ja päihderiippuvaiset, pudottautuivat kokonaan ulkopuolelle välttyäkseen järjestelmään "sisäänrakennetulta sähläykseltä". He myös päätyivät joissain tapauksissa "eloonjäämisrikollisuuden" kuten huumekaupan pariin.
Lue tästä alta lisää.

PALKATTOMISTA TÖISTÄ :
1. Tässä kuulin että mm. Helsingissä neljä henkilöä on kaksi kertaa viikossa kuntouttavassatyössä ilman palkkaa tietenkin ja keräävät roskia ja tupakantumppeja kaduilta. Saavat HKL lipun tietenkin jotta on varaa tulla töihin.
No kunnallahan ei ole varaa tietenkään maksaa palkkaa ja montakohan saa vaikka yli 8000€/kk palkkaa Helsingin kaupungilla johtajan n. 15 000€/kk palkkaan asti ;-) Kunnan kiinteistöpalvelu kerää myös roskia mutta samasta työstä kaikki saavat palkkaa.

Itse tekisin kantelun oikeusasiamiehelle sekä aluehallintovirastoon. Miksi te-keskuksen työntekijöistä kukaan ei tee tätä tai näitten esimiehet voisi myös hyvin sanoa, siksi koska heitä ei kiinnosta työttömät OIKEASTI ja palkattomat paskan vertaa koska itse saavat palkkaa koska muutenhan ne kantelis ja jos kantelisivat voisi tulla monoa, itse tekeisin ainaskin kantelun töissä kaikesta lopputilin uhallakin. 

Mutta kun nämä ja muutkin työttömät työllistää näitä palkkaa saavia niin siksi ovat vaan hiljaa vellit housuissaan on totuus että heiltä lähtisi työ alta sitten ;-)

2. En tiedä tai ole kuullut onko Imatran Partex pajasta kukaan kannellut oikeusasiamiehelle ja aluehallintovirastoon koska kuntouttavatyö on sosiaalipalvelua jota ei näytä ymmärtävän koko suomessa valtavat määrät näitä ajatusten tonavia ja karpaattien neroja jotka itse kyllä haluavat työstään palkkaa.

3 Miksi Suomessa sallittaan palkattomat työt tai täysin paskapalkkatyöt niin tässä alla on YKSI vastaus, kyllä toisille on varaa maksaa palkkaa ja hyvää vieressä ja toisille ei. MIKSI !!!!!! Jokainen aivot omistava tietää mistä on kysymys ;-) 
On se kumma jos toiset ei saa palkkaa tai palkka on aivan surkea ja vieressä vaikka kunnalla valtavat määrät saavat vaikka yli 4000€/kk palkkaa, tämähän on täysin naurettavaa pelleilyä. Sitten nämä palkkaa saavat kehuvat vielä miten hyviä "me me me me me" olemme sekä maksamme paljon veroja tms.

Narsisti nauttii, työyhteisö sairastaa


Hän pelottelee, alistaa, manipuloi ja valehtelee. Pitää työpaikan omaa hovia ja nauttii ihailusta. Ei osoita empatiaa, mutta osaa taitavasti peitellä todellisen luonteensa niiltä, joita haluaa miellyttää. Hän on narsisti.

Niemi kertoo, että narsistit hakeutuvat usein tehtäviin, joissa "kuviteltu erinomaisuus" pääsee esille – esimerkiksi esimiestehtävään tai erityisosaamista vaativaan tehtävään. Kun pomona on narsisti, työn lopputuloksella ei ole merkitystä, vaan sillä, että kaikki sujuu itseriittoisen narsistin vaatimusten ja normien mukaan. 

Koska narsisti tulkitsee itseään ja ympäristöään vääristyneesti, hän saattaa jopa itse väittää olevansa narsistin uhrina – joko laskelmoidusti tai aidosti niin kokien. 

– Narsisti voi myös kiusata johtajaa. Hän voi vaatia muun muassa erityiskohtelua, palkkioita ja korvauksia. Hän voi myös härskisti kiristää esimiestään vaikkapa henkilökohtaisilla asioilla. Narsisti voi yrittää tehdä itsestään korvaamattoman ja pakottaa heikon esimiehen toimimaan omien tavoitteidensa mukaan, Niemi sanoo.

Lue tästä alta lisää ja laitoin vain linkin.
Ei kommentteja: