THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 29. kesäkuuta 2018

Aktiivimalli 2 tulossa - lisää tulossa kyykytystä ja ajatusten tonavat leikkii Causescua

Eihän näitä tehtäs jos toiset ei saisi tästä rahaa ja tietyt tahot hyötyisi työttömistä eli toisten kyykyttämisestä RAHAN TAKIA josta on vain kysymys että säästetään niiltä joilla on vähiten rahaa josta myö toiset saadaan taas palkkaa tosi mukavasti eli lyödään lyötyjä että totelkaa ja olkaa hiljaa ME MÄÄRÄÄMME.

Sitten keksitään nimiä aktivoitukaa idootit kuin sanottas, vmp suomeksi.

Laitan nyt vain tämän linkin ja miettikää jos syyllistätte syyttömiä.Lähde : Some/Sira Moksi


Pohjanoteeraus


Työministeri Jari Lindström esitteli eilen niin sanotun omatoimisen työnhaun mallin eli aktiivimalli kakkosen, jonka mukaan työttömän on haettava neljää työpaikkaa kuukaudessa. Haettavien paikkojen on oltava sellaisia, joihin hänellä on koulututuksen ja työkokemuksen perusteella realistiset mahdollisuudet työllistyä. Työnhausta on raportoitava pääsääntöisesti verkkopalvelussa.
Ensimmäisestä laiminlyönnistä seuraa muistutus, toisesta 10 päivän karenssi, kolmannesta 20 päivän karenssi ja neljännestä työssäolovelvoite eli käytännössä ikuinen karenssi. Työssäolovelvoitehan tarkoittaa työssä olemista määräkuukausien ajan, jotta aiemmin työnhaussa ja työn saamisessa epäonnistunut pääsisi takaisin työttömyysturvalle.
Tätä kontrollin ja byrokratian lisäämistä työministeri kehtasi sanoa luottamusloikaksi, jossa lähtökohtaisesti luotetaan työttömään työnhakijaan. Tosiasiassa työnhakijaan ei luoteta enää yhtään, vaan vastuu yhteiskunnallisesta ongelmasta nimeltä työttömyys siirretään kokonaan työttömälle itselleen. Häntä syyllistetään ja rangaistaan.
Yhdessä aktiivimalli ykkösen kanssa tästä tulee entistä tehokkaampi tukileikkuri. Aktiivimalli ykkösen tukileikkuriin on joutunut jo 132 500 työtöntä, ja Kela on hukkumassa toimeentulotukihakemuksiin, kun leikattuja rahoja joudutaan hakemaan toimeentulotukena. Läheskään kaikki eivät sitä edes saa, sillä sitä myönnetään eri perusteilla kuin työttömyysturvaa.
Yhdessä ykkös- ja kakkosmalli muodostavat aukottoman kokonaisuuden, joka joko vie tuen kokonaan tai ainakin leikkaa sitä. Jos työtön onnistuu täyttämään aktiivimalli kakkosen työnhakuvelvoitteen, mutta ei saa työtä, niin hänen tukeaan leikataan malli ykkösen mukaisesti. Valtio säästää taas mukavan siivun, kuten on tarkoituskin.
Malli kakkosen työnhakuvelvoitteen täyttäminen ei ole niin helppoa kuin Helsingistä katsoen luulisi. Paikallislehden mukaan meillä Juuassa oli toukokuussa 247 työtöntä työnhakijaa ja 36 avointa työpaikkaa. Aktiivimalli kakkonen vie nämäkin vähät työpaikat varmasti piiloon hakijoiden silmistä, kun työnantajat tulevat saamaan näihin paikkoihin 4 x 247 hakemusta kuukaudessa. Eräs kainuulainen tuttuni sanoi Facebookissa, että hänen työssäkäyntialueellaan on koko tämän vuoden aikana ollut yksi ainoa sellainen työpaikka, johon hänellä olisi koulutuksen ja kokemuksen perusteella realistiset mahdollisuudet työllistyä.
Lue tästä alta lisää.

Ei kommentteja: