THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Köyhät kyykkyyn - lopussa sanotaan totuus suoraan touhuista

Somessa kun monet sekä etenkin kokkarit ja muut uusliberaali dalidomit toivoo että köyhät kyykkyyn että pärjätkää omillaan. Kummasti näille sanojille kelpaa lapsilisät, ilmainen koulutus, tuulivoimatuet, energiatuet ja kaiken maailman tuet yhteiskunnassa ja kaikki ilmainen yhteiskunnassa aina etenkin suojatyöpaikoista lähtien! Ja kyllä monille kelpaa myös aivan valtava eläkekkin eli ilmainen raha jos aletaan saivartelemaan puhumattakaan ketkä saa sopeuttamiseläkettä ;-)

Sitten monet saa valtion töissä vaikka professorina rahaa joka kuukausi valtavasti valtiolta jota voidaan kutsua vaikka palkaksi sekä puuhastelua työksi ja samalla lässyttävät jokaisen pitäs pärjätä omillaan koska jos nämä ajatusten tonavat laitettas vaikka etelä-navalle yksin ja sanottas koitas pärjätä yksin niin kaikille näille karpaattien neroille tulisi paskat housuun että yksinkö tässä pitäskin nyt pärjätä.

Joku mättää näitten idioottien jutuissa joksi monet näitä kutsuu somessa.

Laitan tähän muutamia blogeja ja kommentointeja kannattaa lukea myös jotta saa nauraa mahakippurassa.Myös parempiosaisten on otettava vastuu itsestään ja elämästään

Meidän kaikkien oma rakas pikku Yle on julkaissut jo monta sosiaalifasisti Jari Ehrnroothin propag… eikun siis kolumnia, ja minä olen sitten toisinaan niitä ruotinut. Ja nytpä onkin jälleen sen aika, tadaa!
Tuolta pääsee lukemaan koko tekstin:
Jätetäänpä huomiotta se paradoksi että Ehrnroothin yksilönvastuuta korostavassa maailmassa jokaisen yksilön on tehtävä kuten ylhäältä käsin määrätään, ja ryhdytään sen sijaan paaluttamaan ihan TODELLISTA yksilönvastuuta. Kun kerran Paremmiston mielestä on sillä lailla että jokainen on oman onnensa seppä, niin perintöverot voisi nostaa 100 prosenttiin kuten eräs nettikeskustelija osuvasti totesi.
Ja kun kaikki on kerran seurausta omista valinnoista, niin totisesti ehdotan (enkä pelkästään ehdota, vaan VAADIN) seuraavia seikkoja: Ensinnäkin, jos näkee jonkun fiinin näköisen ja kalliisti pukeutuneen henkilön saavan sairauskohtauksen, on syytä olla kiinnittämättä asiaan mitään huomiota ja kulkea vain eteenpäin. MISSÄÄN TAPAUKSESSA ei saa soittaa hätänumeroon tai mennä auttamaan, sillä reagoimattomuus on ainoa oikea tapa reagoida asiaan. Ei sairauskohtauksen saanut Paremmiston edustaja mitään apua tarvitse, koska sillähän on vastuu omasta elämästään. Ja sitäpaitsi se on luultavasti aiheuttanut koko homman itse huonoilla elintavoillaan. Sairauskohtaus on siis täysin oma valinta, eikä kenenkään tarvitse uhrata moisen vastuuttoman itsensä sairastuttaneen parasiitin auttamiseen omia voimavarojaan. Yhteiskunnan varoista nyt puhumattakaan. Jos ei jaksa itse raahautua sairaalaan, niin kuolkoon. Näin jalostetaan vapaata ja vahvaa yhteiskuntaa.
Lue tästä alta lisää.

Miksi sosiaaliturvan on oltava (edes jossain määrin) vastikkeetonta?

Minulta kysyttiin tänään sanatarkasti seuraavaa: ”Jani Rikhard Kerro yksikin hyvä syy miksi sosiaaliturvan pitäisi olla vastikeetonta. Mikä oikeuttaa ihmisen kuppaamaan yhteiskuntaa (=veronmaksajat) loputtomasti ilman, että hän tekee jotain elantonsa eteen. Ja unohdetaan nyt tästä sitten sairaat. Puhutaan terveistä työikäisistä ihmisistä”.
Vastasin: ”Viimesijasen sosiaaliturvan on oltava edes jokseenkin vastikkeetonta (sanotaan nyt näin, koska toimeentulotukihan on se viimesijanen sosiaaliturva ja senkin perusosaa voidaan pienentää monista syistä – työmarkkinatukihan on ollut vastikkeellista jo aiemmin) siksi, että ainakaan minua ei kiinnosta niin tippaakaan joutua jonkun totaalisen rahattoman kurjaliston edustajan ryöstämäksi. Olen opiskellu sosiaalipolitiikkaa pikkusen enemmän kuin keskiverto sosionominplanttu ja tiedän myös ihmisluonnosta jonkun verran, ja olen satavarma siitä että jos sosiaaliturvan vastikkeettomuus poistetaan kokonaan, omaisuusrikollisuus ja siihen liittyvä väkivalta tulee lisääntymään merkittävästi. Jos te haluatte sitä niin siinäpähän haluatte. Mutta minä en halua. Sosiaaliturva on myös sosiaalisen kontrollin väline. Jos ei käsitä sitä, on idiootti”.
Niillä omaan erinomaisuuteensa ihastuneilla mouhkaajilla, jotka jaksavat huutaa sosiaaliturvan vastikkeellisuuden puolesta kitapurje lepattaen, ei tunnu olevan niin minkäänlaista käsitystä edellä mainitusta ihmisluonnosta. Nuo älykkyysrajoitteiset keekoilijat ilmeisesti kuvittelevat että jos vastikkeellinen sosiaaliturva polkaistaisiin käyntiin tuosta vain ja jokainen kurjimus joutuisi tekemään töitä (ko. työt varmaankin käsittäisivät kaikkea mahdollista mummojen ulkoilutuksesta siihen surullisenkuuluisaan risusavottaan) tukiensa eteen, niin yhtäkkiä kaikki olisi upeasti ja silmiemme eteen levittäytyisi unenomainen taikamaailma johon verrattuna jehovalainen iäisyyden paratiisikin olisi ankea helvetinloukko. Kansantalous pelastuisi ja jokaisesta luuserista kuoriutuisi iloinen, voimaantunut, jaksava, tehokas, ahkera ja kaikinpuolin kunniallinen ratas yhteiskuntamme suuressa koneistossa.
Lue tästä alta lisää.

Hyväosaisten kapina


Marxilaisuutta edustava hyvinvointivaltio on tullut tiensä päähän. Erilaisten sosiaalitukien ja palvelujen varassa elävien suomalaisten on syytä tiedostaa, että kohta kaikki menee uusiksi. Se loisiminen lopuu, ja muutos alkaa jo ensi vaalikaudella. Vastuu omasta elämästä, toimeentulosta ja terveydestä palautetaan jokaiselle yksilölle itselleen, ja vain yhteiskunnan tulonsiirroista täysin riippumaton yksilö voi olla vapaa.
Suunnilleen tällaista kirjoittelee Ayn Randinsa tarkkaan lukenut ja kokoomuksen puoluekokouksessa viikonlopun viettänyt kulttuurihistorian ja sosiologian dosentti Jari Ehrnrooth Ylen kolumnissaan.
Yleensä ottaen täydellistä typeryyttä ei kannata ruveta analysoimaan, joten jätän Ehrnroothin kirjoituksen itse kunkin pohdittavaksi ihan muutaman havainnon jälkeen. Teksti on äärimmilleen vietyä markkinaliberalismia, jossa yhteiskunta kuuluu vain vahvoille, itsenäisille ja terveille pärjääjille. Jostain syystä nämä yhteiskunnan itselleen omineet eivät itse tuota yleensä mitään, vaan elävät tavalla tai toisella toisten kustannuksella.
Tällaiseksi monen menestyjän kuva yhteiskunnasta on vääristynyt. Koska he itse ovat terveitä, hyvtuloisia ja menestyviä, niin he maksavat veroja enemmän kuin heikommin pärjäävät. Niinpä he katsovat yhteiskunnan omakseen ja vaativat itselleen oikeuden saada päättää miten heikommassa asemassa olevat elävät. Sitä he sanovat vapaudeksi.
Lue tästä alta lisää.
Vuoden helmi tähän ja kokoomuslaiselta Harkimolta ja nyt puhutaan järkeä oikeasti mikä on pelin nimi.


Ei kommentteja: