THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 22. huhtikuuta 2014

“Viisi kertaa enemmän ei-rasisteja”



Tämmöinen lehtikirjoitus alla tullut tänään jakeluun ja lisää varmaan tulee. Sitten että ei näihin kukaan porvari osallistu vaan eiköhän mennä vasemmalle työläisiä ja tietyn ajatusmaailman ajattelijoita kohti kun tämä politiikka mennyt niin sekaisin kuin sillisalaatti oman edun ajatteluksi. Tulee tänne johtajiakin joille ei ole mennyt valta ja kusipäähän mitä tiedän ja onneksi tämmöisiä on olemassa jotka ajattelee alaisiaan sydämmellään myös sekä arvostavat jokaista ihmistä sekä köyhääkin sekä vanhuksia jne.

Tämä ei ole minkään puolueen vaan koko Suomen kansan mielenilmaus. Ay-liikekkään ei aja työttömien asioita YHTÄÄN joita riittää sekä paskapalkkaisia töitä ja yli 500 000 on aivan kusessa monet etenkin lapsiperheet ja lapsilla ei varaa harrastaa paljon mitään paitsi juoksua joka halvin urheiluharrastus kun saa lenkkikengät vaikka kirpputorilta, tai pelata korttia halvin tai ruutuvihkolla ristinollaa kuten 40 vuotta sitten.

Perjantaina Helsingissä järjestettävä Nyt saa riittää -mielenosoitus on muodostunut ilmiöksi jo ennen kuin kulkue on ottanut yhtään askelta kohti eduskuntataloa. Tapahtuman muotoutumista on seurattu Facebookissa tsempaten tai naureskellen, ja siihen osallistuminen jakaa vasemmistolaisten mielipiteitä yhtä paljon.

Lehdistötiedotteen mukaan mielenilmaus ”kansan oikeuksien puolesta” puolustaa hyvinvointivaltiota ja haluaa asettaa ihmisten hyvinvoinnin rahallisen hyödyn tavoittelun edelle. Mielenosoituksen järjestäjiä edustava Jari Ahlfors sanoo tavoitteena olevan ihmisten aktivoituminen.

”Kyllä me myös vaadimme hallituksen eroa ja tilalle väliaikaista hallitusta. Vaalit tulisi myös pitää mahdollisimman pian. Kansanäänestykset EU:sta, Eurosta ja Natosta on myös melko ajankohtaisia. Pitkällä tähtäimellä me toivomme demokraattisempaa Suomea.”




Tästä alta voit lukea koko lehti kirjoituksen ja voi olla että tulee kokoajan lisää muualle eri lehtiin sekä medioihin kun aikaa on vielä muutama päivä.


 

Ei kommentteja: