THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Työttömiä on kabineteissa edustanut 20 vuoden ajan yksi ihminen. Hän kutsuu edustamiaan ihmisiä loisiksi.

Kerron uudestaan eli työttömien pajalla yhdessä Suomessa toimitusjohtaja saa noin 4700€/kk bruttopalkkaa ja alaisinä on tuki + 9€ päivä tai palkkatuella 1050€/kk tai korotetulla tuella n. 1350€/kk jopa 30 vuotta töissä olleita. Aivan mielisairaitten touhua tj ja kusi noussut päähän.

Jotkut kaverit olleet pajoilla töissä ilman palkkaa ja kaikki sanoo että mielisairaita johtajia ja päälliköitä jotka saa palkkaa työttömien avulla taas itse ja pitävät itseään vielä fiksuina. Olen sanonut että työttömät elättää näitä valopäitä kunnissa ja valopäät on puolue passien turvin sitten myös kunnan hallituksissa leikkimässä pelleä ja kaikkihan tämän on ymmärtänyt jo vuosikymmeniä.

Yksikin kaveri opetti atk:ta ja kukaan päällikkö tai johtaja ei tajunnut mistään mitään atk:sta pajalla mutta saman palkan tai korvauksen sai kaikki tiesikö mistään mitään paitsi toiset sai oikeaa palkkaa. Niin vastuusta pitää maksaa jep jep jotta insinöörin tai di koulutus ei mene hukkaan 30 vuoden takaa kun alaiset tekee työt jollain paska palkkatuella. Aivan dille dong nää touhut.

Lukekaa tästä lisää...

Lähde : http://fifi.voima.fi/voima-artikkeli/2014/numero-3/tyottomien-virallinen-aanitorvi

Työttömien asema Suomessa hankaloituu koko ajan. He ansaitsevat äänekseen ihmisen, joka ei kutsu edustamiaan ihmisiä loisiksi ja leveile korkea-arvoisilla tutuillaan.  

Pakkotyö - Tarjous, josta ei kieltäydytä

http://www.city.fi/blogit/vapaamatkustaja/pakkotyo+tarjous+josta+ei+kieltaydyta/126704

Tässä asiallisia ja fakta kirjoituksia tänne myös alla. Töistä pitää maksaa palkkaa jolla tulee toimeen ja miten on vaikeaa ymmärtää monien tämä kun itse tajusin tämän jo lastentarhassa vuonna 1968. Tässä alla on asiaa paljon.

Lähde : http://rayhablogi.blogspot.fi/2014/04/palkanealennus-polvastit.html

Lähde : http://sakutimonen.com/2014/04/palkkatyo-ja-pakkotyo/

Suomihan rikkoo jo nykyisellään aika ronskisti ILO:n pakkotyömääritelmiä.
 
Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä. 

Työttömyyttä ei ole tarkoituskaan poistaa.  
Tämä yhteiskunta on sairas. Tämä järjestelmä on sairas. 

Tämä yhteiskunta sanoo taistelevansa syrjäytymistä vastaan jota se itse tuottaa.

Ja jos olette kusessa ottakaa vaikka miuhun yhteyksiä niin vien asian virallisia teitä ministeriöön alle viikossa. Ja liittykää THT ry sekä olkaa myös ammattiliitossa. THT ry maksaa vain 20€/vuosi ja saat neuvoja sekä apuja välittömästi kun alkaa paskaa kasaantua työttömän niskaan.  

Ei näitä asioita tehdä huvikseen vaan yritetään auttaa ihmisiä vapaaehtoisesti tosissaan ja silti vinoillaan te-keskuksen toimesta monia.

Lukekaa blogilistaani joista saat paljon apua sekä tietoa.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eihän ne pajojen johtajat siitä mitenkään hyödy että, työttömiä pidetään orjapalkalla eikä johtajat niistä orjapalkoista ole päättäneet. Ja toki niille johtajille työstä pitää maksaa palkka, taas tälläistä oikeisto propagandaa että, joidenkin palkkoja pitäisi laskea taitaa olla Kataisen pitämä blogi

Ari Vehkanen kirjoitti...

Siis nää johtajat ja johtoryhmähän päättää palkoista :D

Kyllä taas niin ääliö kommentti ja kommentoija täysin pihalla kaikesta. Yhdellä pajalla yksi johtohenkilö otti lopputulin johdon palkkoja olivat nostamassa lisää ja samalla ottavat lisää palkattomia töihin :D :D :D

Näinhän se menee että johdolle lisää palkkaa ja lisää palkattomia töihin tai paskapalkkaisia ;-)

Ja kyllä nää orjapajan johtajat itse palkkaa alaiset ja tässä nyt tarvia aivojakaan. Afrikkalaiset apinatko mukamas palkkaa alaiset :D

Nää nallen taistolais oikeistolaiset on pilanneet jo suomen paitsi mitäs sitä kaikkien asioita ajattelee kun oma persereikä tärkeempi.

Mitä helvettiä Kataisella on tämän kanssa ??? Kyllä Suomessa sadoilla tuhansilla viiraa ja pahasti. Tämä on omani.

Tässä on valmis ohje ja asiat tarkistettu miten nää hommat menee. Ei vaadi kuin apukoulun aivot jotta ymmärtää asian.

Kuinka luoda bisnes ilman osaamista tai pääomaa?

http://karilaurila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/111434-kuinka-luoda-bisnes-ilman-osaamista-tai-p%C3%A4%C3%A4omaa

Anonyymi kirjoitti...

Työttömät elättää varmaan puolisuomea.Nyt aamusta n. 100 000 elättää pajojen työntekijöitä,kelaa,kuntia,valtiota,firmoja,ministeriä jne. lista päättymätön. Ilman työttömiä näillä sadoilla ja sadoilla tuhansilla ei olisi töitä ja eikun lisää nostamaan palkkaa nämä kataiset wahlroosin kannatajat sanovat koska mitä työttömät palkalla tekevät vai ! Aivan sairas tää eka kommentti ja toivottavasti ei sukulaisesi !

Laitetaas tämäkin tuolta K.L blogista.

Mikäli orjuus olisi vielä laillista, se lopetettaisiin liian kalliina.

http://karilaurila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/121562-mikali-orjuus-olisi-viela-laillista-se-lopetettaisiin-liian-kalliina

Anonyymi kirjoitti...

tässä viesti eka kommentoijalle joka viljelee itse propagandaa. mites jos sinne hoitoon menisi eka kommentoija tai saisi apuja jostain.

https://www.youtube.com/watch?v=mU5csmb2zQg

Ari Vehkanen kirjoitti...

Luetun ymmärtäminen on myös taitolaji näköjään kun ministeritkään toiset ei osaa sitä.
Pitäähän johtajille maksaa palkkaa mutta pitää sitten muillekkin eikä vain muodollista palkkaa.

Mikä näissä on kivaa että esim.kunnan johtaja saa 150 000€ vuosi palkkaa+muut edut ja alaisiksi otetaan tuki+9€/pv tai 1050€/kk töihin ja naamapokerina samalla sanotaan ei ole varaa maksaa palkkaa kaikille kuin antaa muodollinen korvaus.

Ahneus on semmoinen sairaus johon ei ole lääkettä.

Anonyymi kirjoitti...

Karmeeta lässytystä toi eka viesti ja valehtelua. Mistä näitä kaheleita tulee tänne yhteiskuntaan. Kylläpäs ne vaan päättää orjapalkoista koska voivat itse tehdä orjapalkalla myös töitä ja maksaa työttömille oikeeta palkkaa jos haluavat. Toiset saa 9€ päivä ja toiset palkkatuen sekä toiset oiken palkan ja päätöksen tekee orjapajojen kahelit eikä te-keskus eikä kukaan muukaan.

Näitä pitäs tempoo turpaan tai ei nää touhut muuten lopu ketkä tarkoituksella vääristää kaiken.

Ari Vehkanen kirjoitti...

Hah haa, miten on vaikea ymmärtää että pajoissa johtajat on vapaaehtoisesti ja kyllä ne pakottaa ihmiset töihin jos ei vapaaehtoisia löydy ja moni ei uskalla kieltäytyäkkään ja miski on n. 90000 karenssia vuodessa ja tiedä onko tämäkään virallinen luku. Siis voihan pajan johtajat maksaa palkkaakin jos haluvat PRKL mutta se palkka on pois heidän omasta palkasta. Kuten olen kirjoittanut toiset saa samasta paskasta 9€ tai 1050€ tai korotettu palkkatuki 1350€ riippuen kunnasta. Siis eihän tätä paskaa olisi jos näitä pajoja ei olisi ja ahneita johtajia joka helvetin SUomen kunnassa jotka vetää hyvää tiliä työttömien avulla. Ne on omasta tahdosta eikä pakosta karenssia uhalla. Ei pitäs vaikeaa olla ymmärtää. Lisää vaan tämmöisiä toimia niin oikeita töitä ei luoda koskaan. Ja kunnissakin joku esimies ottaa alaiseksi jonkun eikä te-toimisto tätä valitse. Jos esimies saa käskyn ylempäntä niin miksi se ei kieltäydy tästä lopputilin uhalla että pitää maksaa sitten oikeaa TES-Palkka. Kerros salaisuuden : Perseen nuolijat näitä valitsee kun voisivat kieltäytyä kuten toiset tekee ja sanovat päin vastaan vaikka kunnan johdolle että hän ei lähde tähän touhuun. Ei näitä touhuja olisi jos ei olisi isomäärä kusipäitä oman edun ajattelijoita ja kyllä näitä vaan vapaaehtoisesti ihmiset toiset tekee työttömiä hyväksikäyttäen vallan avulla. Oikeisto propagandaa kun asia päin vastoin ja niin kaheli toi eka kommentti mitä moni mailas. Miksi ei voi kaikille maksaa kunnon palkkaa kuin vaan tietylle osalle ja nämä narsistit nauttii tästä. Nyt ostamaan reiman vaatteita ja hävettää olla suomalainen ja täysin ihmisten hyväksikäyttöä. http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/04/13/reiman-paita-13-euroa-ompelijalle-2-senttia Eikö tämäkin kerro minkälaisia ihmisiä Suomessa riittää yllin kyllin jotka pitää itseään viisaina kun kyse on kusetuksesta ja ihmisten hyväksikäytöstä muuallakin kuin Suomessa ja näitä riittää monissa maissa Venäjällä, Aasiassa, Etelä-Amerikassa, Afrikassa vitun ahneet paskiaiset kun alaiset ei uskalla töissäkään sanoa totuutta ja lähtevät heti tilaisuuden tullen pois monista monista firmoistakin ja toiset johdossa kuvittelee että ilmapiiri hyvä vaikka ihmiset kärsii kun pelkäävät lopputiliä tai karenssia jne..