THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Vastikkeellisen sosiaaliturvan laajentaminen – miksi?

Vittu mitä paskaa nää suunnitelmat sanon suoraan. Tarkoitus on ainoastaan luoda ilmaisia töitä ja puuhastelupajoja sekä paskapalkkaisia töitä lisää sekä lisää miksi firmat perustaa firmoja vaikka ulkomailla tai ulkoistaa tuotantoaan jotta tietty osa hyötyy kaikesta rahallisesti.

Jos ihmiset mukamas syrjäytyy miksi ei kaikki pakoteta tekemään töitä ilman palkkaa, tai sosiaalista puuhastelua vastaan sitten. Miksi palkkaa nauttivat eivät syrjäydy eli rahako se ratkaisee syrjäytymisen joten silloinhan pitää maksaa töistä palkkaa tai puuhastelusta kaikille miksi työntekoa kukin haluaa kutsua vaan ;-)

Tässä ei vaadita edes aivoja jos ei tätä ymmärrä. Kävin Pietarissa ja miksi Suomalainen firma esim. perustaa toimintaa Venäjälle. Siksi jotta Venäläisille ei tarviaiais maksaa KUNNON PALKKAA kun tietty osaa taas saa hyvää palkkaa toisessa päässä hyötyen näin paskapalkkaisista jotka tekee sen tuloksen.

Tästä paskasta juteltu noin 20 vuotta mikä on hommannimi ja koko tarkoitus. Mitäs jos palkkaa maksettaisi tasaisemmin kaikille jotta palkalla tekisikin jotain. Eihän se toisille käy koska tykkäävät vallasta ja kyykyttämisestä.

Osallistavan sosiaaliturvan tavoitteeksi on määritetty työkykyisten työttömien syrjäytymisen ehkäisy, kannustaminen osallistumiseen ja samalla sosiaaliturvan yleisen hyväksynnän lisääminen yhteiskunnassa.

Ideana on aktivoida työelämän ulkopuolella olevia määräämällä heidät osallistumaan joka arkipäivä joksikin aikaa toimintaan, jonka ei tulisi olla työtä palkkatyön mielessä. Pientä korvauksen lisää tästä voisi saada ja kieltäytymisestä seuraisi esillä olleiden kaavailujen mukaan etuuksien menetyksiä. Laajimmillaan uudistus voisi koskea ”työikäisiä työelämän ja opiskelun ulkopuolella olevia henkilöitä, joilla voidaan nähdä olevan vaara syrjäytyä yhteiskunnasta”.

Tästä alta voit lukea koko tämän kirjoituksen ja laitetaas tännekkin jakoon tämä muualta.

Lähde : http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3156429/vastikkeellisen-sosiaaliturvan-laajentaminen-%E2%80%93-miksi

https://www.youtube.com/watch?v=hfJQGDCkZbM&index=3&list=PL3gXbIyt8DnMJdWl1X4QweaESirjwJAeH



2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taas tätä oikeistolaista propagandaa, mut tätä se on jos siihen on jo lapsesta asti tottunut pyörimään oikeisto piireissä partiolaisissa ja sylkemään meitä kommunisteja

Ari Vehkanen kirjoitti...

Karmeeta paskaa taas tämäkin kommentti.
Tossa eilen sadat sanoi sosiaalisessa mediassa tästä että hoitoon.