THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Työttömille kovennettua

Laitetaas tännekkin tästä kirjoituksesta mainos muualta jakoon.
Mitäs jos sosiaalijohtajat, kelajohtajat ja te-toimiston johtajat tekisivät itse esimerkkinä omia töitään tuki+9€ päivä tai 1050€/kk palkkatuella vapaaehtoisesti. Loppuisi tää lässyttäminen kertaheitolla.
Kesä lähestyy sekä lomat ja nämä johtajat voi surffailla työpaikalla, juoda kahvia ja kuitata tästä oleskelusta palkkaa tai tehdä jonninjoutavia raportteja sekä analyysejä jne.


Ja työttömät elättää nämä johtajat joka kannattaa pitää mielessä koska ilman työttömiä ei olisi tätäkään johtaja armeijaa.
Ja näitten pitäs puolustaa työttömiä mutta tekevät päin vastoin koska työttömien avulla saavat rahaa tililleen tai paskapalkkaisten avulla joilla muodollinen palkka.

Yli puolet maamme sosiaali- ja terveysjohtajista, Kela-johtajista ja TE-toimistojen johtajista on sitä mieltä, että kaikki työttömät pitäisi velvoittaa tekemään työtä tai osallistumaan vapaaehtoistoimintaan vähintään kaksi tuntia viikossa. Sosiaalibarometrin kysymykseen vastasi 140 kuntien sosiaalijohtajaa, 67 Kela-johtajaa ja 89 TE-toimiston johtajaa.

Perustelut ovat tutut: pakkotyö pitää yllä työkykyä ja estää syrjäytymistä. Ajatusta vastustavat sanovat, että järkevän työn järjestäminen on hankalaa ja aiheuttaa kustannuksia. Lisäksi on mahdollista, että työttömiä käytetään ilmaisina työntekijöinä ja näin vähennetään palkkatyötä.

Hyvää vauhtia etenevän vastikkeellisen sosiaaliturvan päätarkoitus ei olekaan etsiä työttömille järkevää tekemistä. Ihan yhtä hyvin kaikki kunnan työttömät voidaan koota kerran viikossa torille seisomaan asennossa. Tällä seisottamisella olisi kuntataloudelle täsmälleen yhtä positiivinen vaikutus kuin vaikeasti ja kalliisti järjestettävällä puuhastelulla.

Tästä alta voit lukea koko kirjoituksen.

Lähde : http://sakutimonen.com/2014/04/tyottomille-kovennettua/


Ei kommentteja: