THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Työntekijät kertovat: Näin pomot kyttäävät

Ei jaksa itse kommentoida mitään koska mikään uutinen ei yllättä. Enemmänkin kun suurin osa tapauksista ei tule koskaan julki pitäs puhua tästä.

Jopa tunnukset vaaditaan?
Itse olen töissä eräässä suomalaisessa pikaruokaketjussa, jossa esimiehet vaativat käyttöönsä alaisten Facebook-tunnukset ja -salasanat voidakseen vahtia, ettei firman mainetta loata. Se on yleinen käytäntö alalla.
Gertti

Kun jäin aikoinani sairaslomalle, sairauslomatodistuksen esimiehelle jätettyäni hän tokaisi: "Jos löydän netistä jotain, joka viittaa siihen että et ole ollut sairastamassa kotona, se on työsuhteen purku."
KokemustaOn

Ex-esimies otti minut aikanaan kynsiinsä kommentoituani erään työtoverin Facebook-statusta hymiöllä. Työtoverini oli ottanut lopputilin... seurasin kotvan kuluttua perässä!
Sisar 

Entisellä työpaikalla isossa pörssiyhtiössä atk-pojat seurasivat ilmeisesti työntekijöiden netissä vietettyä aikaa. Vierustoveri joutui puhutteluun, koska oli eräänä iltapäivänä käyttänyt liikaa nettiä. Mistähän ne sen voivat tietää?
Isoveli valvoo

Kiusattu
Irtisanottua itseni työnantajani oli penkonut työssä käyttämäni tietokoneen perin pohjin ja soitti yhdelle vakiasiakkaallemme että en ole mitään töitä tehnyt aikoihin, surffaillut vaan netissä. Asiakas tiesi totuuden ja kertoi minulle asiasta.
Narsistin uhri

Alta voi lukea lisää ja ketäänhän nää ei pitäs yllättää paitsi just toista osapuolta yllättää aina kaikki asiat. Eikun kuisaamaan töhin ihmisiä ja tästä maksetaankin eniten.

Lähde : http://www.iltalehti.fi/tyoelama/2014033118170906_tb.shtml

Lähde : http://www.iltalehti.fi/tyoelama/2014033118170911_tb.shtml


Ei kommentteja: