THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Jobcenter - workfare

Muistakaa vielä lukea raamattua tämän lisäksi jos ette ymmärrä mistä on kysymys. Siksi tämä maailma on kaikille hyvä Suomessakin kun ihmiset kaikki ovat niin rehellisiä, avoimia, eivät ajattele omia etuja vaan lähimmäisiä aina sekä ovat valmiita luopumaan omista eduista toisen hyväksi vai miten päin tämä meni tässä paskassa sairaassa yhteiskunnassa ;-)


Siis monissa pajoilla joihin pakotetaan ihmisiä palkattomiin töihin niin miettikää. Toiset saa näissä paikoissa palkkaa ja toiset ei saa palkkaa vaan tuen + 9€ päivä tai 1050€/kk palkkatukea joka ei myöskään ole palkkaa vaan tuki. Sitten toiset saa taas oikeaa palkkaa ja nämä viisaat sanoo samalla ei ole varaa maksaa palkkaa, ompas jos heille itselle on varaa maksaa palkkaa vaikka 2300-5000€/kk.
Silloinhan on rahaa mutta miten vaan raha jaetaan niin tästähän on kysymys.

Ei tule kovapalkkaisilla vähentää omia palkkoja jotta jokainen saisi rahaa työstään myös. Dille dong.
Itse en ainaskaan voisi olla semmoisessa paikassa töissä jossa alaiset ei saa työstään palkkaa kun itse saisin palkkaa ja vielä ovat pakotettuja tähän, mie sanoisin että istukaa vain tai makailkaa töissä jos ei makseta palkkaa kuten olen tehnytkin ennen. Tuottaako tämä joillekkin suurta tyydytystä vai miksi näin yhteiskunta toimii josta itse hyödytään rahallisesti työttömien avulla niin mikä näissä on kivaa ei ymmärrä kukaan kenen kanssa juttelen kun nuoretkin haukkuu nää touhut aivan sairaiksi kun ottavat karenssia.

Yksi kommentti tänne muualta :
"Mitään järkeä tästä kaikesta on vaikea löytää. Ensin säädetään lait etteivät työttömät saa tehdä töitä ja sitten kun porukka on tarpeeksi syrjäytynyt, pakotetaan palkattomiin töihin. On asetuttava rikkaan asemaan löytääkseen tästä mitään järkeä ja sitten sitä kyllä löytyy. "

Suomihan rikkoo jo nykyisellään aika ronskisti ILO:n pakkotyömääritelmiä.

Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä. 
Työttömyyttä ei ole tarkoituskaan poistaa.  
Tämä yhteiskunta on sairas. Tämä järjestelmä on sairas. 


Tämä yhteiskunta sanoo taistelevansa syrjäytymistä vastaan jota se itse tuottaa.
http://aijaa.com/LZZYN2
Isossa britanniassa liimataan tämmöisiä lappuja yrityksien oviin tai ikkunoihin tai mihin vaan paikkoihin jotka käyttää palkattomia työntekijöitä työvoimana.
Sitten ihmisten pitäs boikotoida näitä yrityksiä aina koska ei nää touhut muuten lopu koskaan Suomesta ja EU:sta on jo tullut suuri palkkattomien töiden luvattu kehto jossa toiset saa samalla töistä palkkaa ja toiset eivät.

http://edinburghagainstpoverty.org.uk/

Ei kommentteja: