THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Saa nauraa vapaasti ...

Saa nauraa vapaasti koska nää touhut on aivan kuin menisi mielisairalaan juttelee eli työttömät työllistää ison osan henkilöitä jotka saa puuhasteluistaan palkkaa vielä ;-)

Ja toiset saa näistä touhuista vielä palkkaa eli täysin huuhaa työstään joten ei ole koulutus mennyt hukkaan ;-)
Tulee mieleen ex-valtion työt kun joku johtaja kiersi ottamassa joka kaupungin tietokone palvelimesta Helsingistä käsin valokuvan koko Suomesta ja lähes joka kaupungista. Sanottiin voidaanhan myökin ottaa se valokuva ympäri Suomea ja lähettää 5 minuutissa sähköpostilla vaikka, mutta mitäs se olisi sitten tehnyt monta kuukautta kun ei olisi ollut töitä ;-)

Sanoin kerran että lähdetään helikopterilla Pietariin ja suihkuhävittäjällä Moskovaan ottamaan valokuvia niin on töitä, samalla palkataan 3 tulkkia ja pidän turpani kiinni niin toiset suuttui ja toiset nauroi räkäposkella yhdessä palaverissa  jossa olis satoja ihmisiä ;-)

Ajeli autolla koko Suomea läpi ja yöpyi hotellissa ja kuittas kilometrikorvaukset ja digikameralla naps kuva ja seuraavaan hotelliin. Toisaalta meneehän se insinöörin tai di koulutus muuten hukkaan hienoine nimikkeineen ;-)

Tätäkin touhua kutsutaan työksi ;-)

Lue tästä alta lisää työvoima koulutuksesta eikun töistä, tai siis eihän se ole työtä jos ei ollla töissä tai ollaan töissä mutta ei saada palkkaa, miten tää nyt menee, lue.

Lähde : http://janikanmaailma.blogspot.fi/2012/09/tyovoimapoliittinen-koulutus-saako.html

Eihän palkka ole tärkeä vaan että on puuhasteltavaa päivisin sanoivat ex-töissäkin johtajat jotka vaan korotti omia palkkoja vuodesta toiseen ;-)

Näin ei ihminen syrjäydy jos on tekemistä päivisi, kunnissa tämä työ olisi makeeta kun tietää että kunnan johtajalle on varaa taas maksaa vaikka 8000-20000€/kk palkkaa mutta sitten toiset saa vastikkeellisen tuen työstään taas. Siis rahastahan ei saa puhua vaan että olisi puuhasteltavaa paremman yhteiskunnan eteen jotta Suomi imago nousisi.

Sitten kun tulee vaikka heinäkuu kunnan&valton työntekijät toiset saa töissä täyden palkan tekemättä mitään senkuin istuu huoneessa kuukauden kun on niin hiljaista. Tietenkin pitää naamapokerina sanoa että teen töitä kun atk-tuki asentelee mikroja naama punaisena täydellä vauhdilla ;-)

Mutta eihän kaikki kun taas toiset joutuu paiskimaan töitä heinäkuussa eli pienipalkkaiset joka minuutti vaikka sairaaloissa, terveyskeskuksissa joissa olen niin paljon asentanut mikroja + muita aparaatteja että hirvee kiire kaikilla kun joillan valopäillä keskijohdosta ylöspäin leppoista touhua josta vielä maksetaan. Törkeetä sikailuahan nää touhut ovat sanon mie suoraan totuuden.
Ei tarvia mennä kuin oman kunnan terveyskeskukseen tai sairaalaan niin ei siellä lorvita kun ei ole henkilökuntaa tarpeeksi tai jossain päiväkodeissakin porukat aivan rajamailla kestämisen ja jaksamisen suhteen kun vielä löysi työt.

Hallitus on päättänyt rakennepoliittisessa ohjelmassaan ottaa käyttöön niin sanotun osallistavan sosiaaliturvan. Toistaiseksi sosiaali- ja terveysministeriön keskustelunavauksissa työttömille on kaavailtu 2–4 tunnin viikoittaista työvelvoitetta ehtona työttömyysturvan saannille.

Kannattaa lukea diploni insinjööriksi ja sitten tohtoriksi niin pääsee valtiolle tai kunnalle vaativiin töihin sosiaalipummiksi josta sitten saa kerran kuukaudessa rahaa jota kutsutaan palkaksi. Näin oma minäkuva kirkastuu ja tuntee itsensä viisaaksi jopa neroksi kun voi päättää maalaisjärjelläkin ymmärrettäviä asioita. Ja huippu tutkimusta kehiin jota yhteiskunta kaipaakin.

Lähde : http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/jarjestouutiset/3128203/%E2%80%9Dpahimmillaan-johtaa-palkattomiin-pakkotoihin%E2%80%9D


Ei kommentteja: