THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 27. marraskuuta 2012

Aktivointisuunnitelma

Kohta lähden lenkkeillen TE-Toimistoon tai kävellen siis tohon 5km päähän tekemään aktivointisuunnitelmaa. Aikaa ei ole mutta kun mollissa lukee henk.koht.käynti niin mennään sitten.

Varmaan kun ei aikaa ne etsii nyt ajan ja näin työllistävät itse itseään että tules uudestaan ensiviikolla taas, olen miettinyt että jos jokaisen pitäs käydä kerran viikossa ilmoittautumassa niin näin voitas työllistää TE-toimistoihin väkeä helposti kymmeniä tuhansia ympäri Suomea, tietenkin pakkotyönä jollain muodollisella korvauksella uudet ja mitäs ihminen palkalla tekee kunhan vaan aktivoidaan ihmiset, sitten voidaan sanoa että työllisyysprosentti on laskenut johon lasketaan kaikki huuhaa työtkin ja kurssit ja paskat työt joita moni tekee kun ei muuta mahdollisuutta ;-)

Jatkan tähän kirjoitusta myöhemmin mitä tapahtui jne.

JATKUU: Hikisenä pöllähin TE-toimistoon sisään kun kävelin napakkaan noin 5-6km suunta paljon vaatetta päällä. Jonotus lappu vaan kehiin ja 3 minuuttia niin olin jo huoneessa. Yllätys yllätys siellä olikin tähän asti ollut tosimukava nainen jotka olleet harvassa, ei siinä paljoa aikaa tuhraantunut se katsoi tietojani mikrolta ja jatkoi 2kk taas työnhakua että sitten pitäs Tammikuun lopussa tehdä ehkä vuotuinen "sääntöihin perustuva" suunnitelma. 

Eihän näistä suunnitelmista ole hyötyä kuin niille jotka ei itse osaa tehdä näitä eikä etsiä töitä oma-aloitteisesti, koulutuksia sekä tehdä cv:tä ja vaikka mitä. Mutta näin mukavasti meni kerrankin kun sattui oikea virkailija. Sanoin että etelään päin en lähde työn perässä kun olen ostanut keväällä vasta asunnon ja tiedän nämä firmat täällä alueilla joissa kavereitakin töissä toistaiseksi ja yt:tä paukkuu joka paikassa. Jos luet tätä niin KIITOS.

Teppo Palmroosin laulu tähän kehiin ja Teppo sanoi eilen että hänen lauluja voi jakaa.

Aktivointisuunnitelma



Ei kommentteja: