THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Risusavotan käsikirja - hyvät hiihtokelit aktivoitua yhteiskuntaan kun eduskunta saa aktiivimallista kansalaisaloitteen 9.3.2018

Tiedoksi tännekkin että pian 9.3.2018 eduskunta saa aktiivimallista kansalaisaloitteen.
Kysykää itse hallituksen kansanedustajilta miksi ovat kannattaneet näin sairasta ideaa koska en tiedä yhtään ihmistä joka hyväksyy tämän. Ehkä piireissäni ei olekkaan umpi natsiporvareita jotka haluaa omalle kansalle pahaa ja kyykytystä joka ei koske heitä itseään. Jos joku selittää joka painoi JAA nappia sanon mene hoitoon äläkä selitä.
TULE SAATTAMAAN 140 944 IHMISEN VASTALAUSE HALLITUKSEN AKTIIVIMALLILLE EDUSKUNTAAN!

Martin-Èric Racine luovuttaa yhdessä Mika Luoman kanssa vireille laittamansa kansalaisaloitteen perjantaina 9.3. eduskunnan puhemiehelle.
Me kokoonnumme silloin banderollien kanssa eduskunnan rappusille ja poseeraamme vaatimustemme kera paikalle saapuvalle medialle. Nyt on loistava tilaisuus taiteilla ajatukset ja iskulauseet esiin ja tuoda ne mukaan tähän tapahtumaan.

Luvassa on puheenvuoroja ja tilaisuuden päätteeksi saamme tuoreet kuulumiset siitä, miten kansalaisaloitteemme käsittely etenee.

Puoluetunnukset sekä rasistiset ja fasisitiset tunnukset saavat luvan jäädä kotiin, mutta tiukkoja poliittisia vaatimuksia saa kernaasti esitellä!

Ei kommentteja: