THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 6. maaliskuuta 2018

Hitler kuulee Aktiivimallista - loppu karensseille

Nytkin koko suomessa karenssit paukkuu, kyykytykset jatkuu, palkattomattyöt jatkuu heti aamusta ja toiset saa vieressä töistä palkkaa josta kertyy eläkettä ja lomaa kun toisille ei kerry kuin vittumoinen mieli suomeksi loppuelämäksi on totuus.

Jos työtön tekee töitä viikossa yhden tunnin hän ei ole tilastojen mukaan enää silloin työtön ja työllisyys prosentit nousee kohti sitä 72% joka on teennäistä paskaa suomeksi, vmp.


Saitko karenssia? Paloiko hermo byrokratiaan? Jaa kokemuksesi työnhausta tai työttömyydestä kanssamme, me jaamme ne maailmalle: 

https://actionnetwork.org/forms/jaa-kokemuksesi-kanssamme

Laitetaan loppu epäreiluille karensseille ja byrokratiaviidakolle. Keräämme oikeita tarinoita oikeasta elämästä – hallitus ei voi loputtomiin sulkea korviaan ja kääntää katsettaan pois!

ps. Tässä tapauksessa työnantaja on toiminut lainvastaisesti – muista pyytää apua, jos sinua painostetaan töissä!Ei kommentteja: