THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 3. elokuuta 2017

Suomen tuhoaminen etenee hyvin 100 vuoden kunniaksi - kiitos kokoomuksen sekä uusliberasti pellejen joita riittää

On tämä oikea paskaläjä ja kansa haluaa tätä eli suuri joukko hanurin nuolijoita joita riittää joka kunnassa ja paikassa koska sana on minä minä minä, narsismi sekä oma etu ja hip heijaa kun tise pyrin auttamaa muita ja ymmärtää ihmisiä tässä pätsissä eikä tuomita koska monille asioille voi olla syyt myös elämässä ;-)

Ja mediat kirjoittaa jatkuvasti täyttä  sontaa työttömistä sekä tuista ja määristä, ei se ole ongelma vaan että vielä varmaan miljoona urpoa töissä olevaa uskoo kaiken töissään kun työttömät ja monet töissä olevatkin tietää mikä on totuus, toisaalta Neuvostoliitossakin Pravda kirjoitti mitä vaan ja muistan kun kerroin Neuvostoliiton aikaan mm. urheilu tuloksia kun vein lehtiä Leningradiin Venäläisille ja olivat ihmeissään kaikesta että Ari olet oikea kulta aarre heille ja rehellinen aina.

Toisaalta monet rakastaa omaa ruskeaa ajatus hautomo reikää miksi näin toimitaan ja muulla ei väliä, jep jep jokainen taplaa tyylillään.


Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums

Ei kommentteja: