THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 22. elokuuta 2017

Karenssit ja sanktiot paukkuu jos ette työttömät tottele ja ole orjiamme

Niin mites nämä hommat niin kuin menikään kun sanoin jo lähes 10 vuotta sitten tai jopa 20 vuotta mikä on koko systeemin tarkoitus maassa nimeltä Suomi 100 vuotta.

Turussa tapahtui jotain mutta mites jos Venäjän rajat aukastaisi täysin myös saatas lisää säpinää maahan ja sitten huippuviisaat lukeneet etenkin voisi sanoa tulipa yllätyksenä kun tyhmät paskaläjät tajunneet kaiken aina kuten ex-CCCP ja ex-DDR mihin kaikki johtaa ;-) ;-) ;-)

Viikon tietovisakysymys : alla on uusi ILTA-SANKTIOT lehti ja kuka on joutunut taas kerran kuntouttavaantyöhön. Annan vinkin että se löytyy kuvasta sekä miun tästä blögistäni ;-) ;-) ;-)

Nopeimmalle voittajalle on luvassa 9€ rahaa jolla saa pizzan 6€ sekä 3 kpl olutta jotta on kivaa.

Terveisin työttömien auttaja ja puolustaja A. Vehkanen Karjalasta vaan

ps. media ei vielä tule radio tv-ohjelmieen koska tässä odotetaan että miulle tehtäs sama ;-)
Ei kommentteja: