THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Tiedoksi : LI ANDERSSON: TE-TOIMISTOT PAKOTTAMASSA TYÖTTÖMIÄ VASTENTAHTOISEEN YRITTÄJYYTEEN

Laitan tämän tänne jakoon koska kaikki ei ole facebookissa. On se hyvä että jotkut edes tekee asian eteen jotain mutta jokainen tietää mikä/mitkä puolueet ei puutu koskaan työttömien asioihin ja kyykyttämiseen, nämä vaan pyrkivät kyykyttämään koska pitää tienata työttömillä :-/

Ja katsokaa oikealla olevia blogeja joissa paljon asiaa.

Vasemmistoliiton puheenjohtaja, kansanedustaja Li Andersson jätti tänään eduskunnan puhemiehelle kirjallisen kysymyksen liittyen työ- ja elinkeinotoimistojen toimintaan.


– Saamamme yhteydenoton mukaan TE-toimistoista lähetetään työttömille työnhakijoille myös sellaisia työtarjouksia, jossa työtä edellytetään tehtäväksi yrittäjästatuksella. Tämä on vastoin työttömyysturvalakia, Andersson sanoo.

Lue tästä alta lisää.


Jos rupeat yrittäjäksi, menetät työttömyyestuuden. Jos et rupea, menetät työttömyysetuuden työstä kieltäytymisen takia.

Lue tästä alta lisää.


Lähde : http://blogit.image.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2017/03/15/lahes-taydellinen-ansa/


Ei kommentteja: