THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Rip kirpy laittaa Suomen nousuun

Nyt se on täysin selvää: Pitkäaikaistyöttömyys laskee!


Karmeeta paskaa ja valhetta tämäkin uutinen mutta mediasta oliko 90% kokkareiden eli sairaiden ihmisten vallassa jota voi verrata Pravdaan mitä sontaa kansalle yritetään kertoa ja kommentit kertoo kaiken.Eihän näihin uutisiin usko Erkkikään kun temppujuttuja koko maa täynnä.

Lähde : http://m.iltalehti.fi/tyoelama/201703212200088799_tb.shtml


Nokiakin saa kiittää täysin Aasialaisia orjia tuloistaan jotka saavat n. 150-200€/kk rahaa jota nämä kutsuvat palkaksi. Jos ne saisi ihmis arvoisen korvauksen se olisi näiltä karpaattien neroilta pois taas. Sitten on paljon itsemurhia Aasiassa ja ei näitä johtajia kiinnosta koko asia oikeasti on totuus kunhan oma tilipussi vaan kasvaa.

Aasialaisten palkat kerttoo että Nokia ei arvosta heitä paskan vertaa koska muutenhan rahat jaettas tasapuolisemmin mutta eihän narsistit ajattele kuin omia ja kaveripiirin etuja :-/ 

Lähde : http://www.iltalehti.fi/verot/2014110318803390_vr.shtml

Mystinen itsemurha-aalto ”suomalaisfirmassa”

Eikä tämän jälkeen ole tapahtunut mitään kun katsoo tilinauhoja :-/ Ahne on ahne.
Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums

Ei kommentteja: