THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Fukushima Sunrise (feat. Roland TB-303)

Laitan tämän vaan tähän, kiitos.


Olet otettu mitä kirjoittanut mutta kun sydän pettää ja matkailut loppu olen sanaton, Ehkäjotain matkoja voin tehdä mutta en miesi sitä nyt ekana. Kuka ei tykkäys matkailusta.
Kaverini hans vastaus Toto Afrika keikkaani kun käynyt Tontalla ja olen sanaton. Niin taas miulla ok asiat viime testien jälkeen mutta lääkitys aina.

http://klopetrotteri.blogspot.fi/ on miun pääsivullani ja harvoin teen tätä mutta Hans Lindqvist on jotain sekä Riku Rantala kun jaan musaakin jopa ja Hans on jotain with Tonga 
MadAri Vehkanen ja Madventures
Tongan kingin - eli matkamies Vehkiksen blogia aikoinaan lukiessa sain innon oman blogin kirjoittamiseen ja tajusin, että aidolla tunteella pitää tykittää tekstiä tulemaan tai on ihan turha kirjoittaa ollenkaan. Äijä antaa palaa, eikä turhia selittele. Arska on terveyshuolien takia joutunut hiukan rajoittamaan matkailua viime aikoina, mutta viikoittain vaihdetaan kuulumisia ja uusimmat tiedotteet maailman vääryyksistä. Arskalla on samanlainen tyyli kuin minulla, eli ei mennä minkään yhden politbyroon virallisen totuuden mukaan, vaan löytyy ihan omat aivot millä ajatella. Mr. Vehkanen kävi muuten jo ennen Madventuresiakin Ha'apailla.
Madventures oli tietysti aikoinaan huikea innoittaja ja itse lämpenin nimenomaan ykköskauden rauhallisesta ja aidosta tyylistä. Rantala on kaiken lisäksi mukava ja rento äijä ihan kasvotustenkin.


Lähde : http://klopetrotteri.blogspot.fi/

Ei kommentteja: