THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Työttömät joutuvat vapaaehtoistöihin – hallituksen työryhmältä mullistava ehdotus

Näin sairaita asioita sairaat ihmiset suunnittelee josta annetaan rahaa jota kutsutaan mukamas työksi kun asia ei koske heitä itseään. Monelle ja monelle pitäs saada lääkitys kuntoon ja laittaa pakkohoitoon on totuus koska ei näitä voi keksiä kuin umpi idiootit, mutta olihan Hitlerillä ja Stalinillakin kannattajat sekä alaiset jotka nautti kaikesta vielä :-/

Ja mites VARAKKAAT korvaa lapsilisät kun kenelläkään vaikka yli 5000€/kk ole varaa elättää edes omia lapsiaan. Eikun viikonloppuisin nämä päättäjät ja muut viisaat iltatöihin jotta saavat lapsilisät tai muutkin tuet joita riittä tuulivoima tukiin asti jotka nostetaan vaan palkkana sitten itselleen naamapokerina kun ollaan vaan törkeitä sikoja Suomeksi.

Ja monet RIKKAAT saa esim. viisilapsinen perhe enemmän pelkkiä lapsilisiä kuin työtön työmarkkinatuki+asumistuki jos oma asunto ja monet haluaa vielä työttömät palkattomiksi orjiksi tai muodollisella palkalla alaisikseen, hah haa. 

Ja te-toimistohan sanoi miullekkin kun sanoin autan syövässä olevia vanhempia että en saa auttaa tai pitää hakea sairaslomaa siis MIUN hakea tai tulee karenssia muuten. Ei sitä karenssia tullut mutta radio ohjelma tuli jne. Eli menis lääkäriin ja sanoo pitää saada vaikka 4 vuodeksi sairaslomaa koska autan vanhempiani sanoi te-toimisto, haloo ei ole kaikki palikat monilla kohdallaan :D

Tuen saaminen edellyttäisi jatkossa ”osallistumista yhteisön toimintaan”, hallituksen asettama tutkijaryhmä ehdottaa. Se voi tarkoittaa esimerkiksi vapaaehtoistyötä.

Tässä pari kommenttia sairaasta yhteiskunnasta jossas sairaita päättäjiä aivan liiaan moni on totuus :-/

- Sipilä ja hallitus ovat sitä mieltä, etä kun sosiaalituet ja työtömyyskorvakset ovat niin hyviä ovat ihmiset vain huvikseen itsensä irtisanoneet ja jääneet työttömiksi. Sitten kun tuet leikataan ja lopetetaan niin ihmiset palaavat töihin. Ei ole hallituksen mielestä kyse siitä etteikö niitä työpaikkoja olisi, ihmiset eivät vain hyvien tukien vuoksi jaksa lähteä töihin. Leikataan kaikki tuet pois niin hallituksen ajatusten mukaan se toisi täystyöllisyyden koska pakkohan jokaisen sitten olisi töihin mennä.

Suomalainen yritysjohto on ammattitaidotonta ja jämähtänyt menneeseen, yrityksiä johdetaan kuin neuvostokolhooseja, mitään läpinäkyvyyttä ei ole, työntekijöitä ei informoida eikä heitä kuulla missään asiassa. Johto töpeksii, ei osaa neuvotella tilauksia tehtaisiin ei mainostaa ei markkinoida. Hallitus voisi kääntää katseen sinne missä se ongelma oikeasti on eli EK-mafiaan ja surkeasti johdettuihin yrityksiin!

- Hallitus varmaan nautti tuosta kun nöyryyttää jo ennestään nöyryytettyjä,eikö se ole jo tarpeeksi nöyryyttä kun jaetaan lopputilejä ja asunto ym velat jääpäälle mitä ihmeellisimmillä selityksillä ja sama peli jatkuu,edelleen jaetaan niitä potkuja tuntemattomilla selityksillä,ei ole epäselvää ketkä puolueet jää ilman minun ääntäni !!

- Nämä tutkijaryhmät ja eduskunta voisivat alkaa tutkimaan niitä töitä suomalaisille. Töiden luomisilla te pääsette eroon jatkuvista työttömien kyykyttämisestä. Eikä mitään tempputyöllisyyttä, harjoitteluja eikä työnäytteitä. 

Työttömienkö vika se on, kun töitä ei ole. Rangaistuksien kohteena ovat aivan väärät ihmiset eli työttömät. Rangaisuksien kohteena pitäisi olla eduskunta ja yrittäjät, jotka eivät palkkaa oikeisiin töihin. Eikä mitään järkeä ole siinä, kun viette pienituloisilta koko aika. Millä hitolla te luulette ostovoiman lisääntyvän, kun ei ole millä ostaa? Ostovoimaa lisäämällä tuotteetkin voisi mennä paremmin kaupaksi. 

Ääliöitä koko sakki. Mikä ihmeen ajatuksen juoksu noilla oikein on? Ei mikään!!! Tuo näköjään sentään työllisti jonkun tutkijaryhmän, mikä ei tuottanut myytävää tuotetta ollenkaan, mistä olisi saannut rahat takasin ja jotain voittoa. Kansalaiset tuonkin maksoi veroina. Paljonko maksoi?

- pitäisköhän päättäjien ja johtajien osoittaa ansaitsevansa palkkansa.??

Lue tästä alta koko uutinen.


Kahvinkeitto kierrätyskeskuksen avajaisissa katkaisi parkanolaisnaiselta työttömyystuen jo alkuvuodesta, kirjoittaa Ylä-Satakunta.

Ei kommentteja: