THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 11. marraskuuta 2016

Tämmöinen tarina ja kunhan höpisen perjantaina ajankuluksi parin tunnin lumitöiden jälkeen ...

Tässä tämmöinen uutinen ja kommenteissa on aivan suoraan sanottuna umpi kusipäitäkin Suomeksi suoraan sanottuna jotka elää omaa mailmaa ja ovat pihalla kaikesta kuin lintulauta. 

Niin kun monet haukkuu työttömiä niin miun suvussakin on suuria pummeja joilla ei ole varaae elättää edes omia lapsiaan vaikka mitkä olisi tulot eli kummasti ne lapsilisät kelpaa. Yhtä hyvin voi sanoia miksi tehdä lapsia jos yli 3000€ tuloilla ei ole varaa elättää edes omia lapsia, Viisi henkinen lapsiperhe saa enemmän TUKIA kuin yksin elävät työtön mie, mutta narsistin pitääkin saada rahaa kun haukkuu vieressä työttömiä.  Parhaat ovat kunnan johtajat kun niille annetaan vaikka 10 000€/kk rahaa ja alaisina on palkattomia orjia, dille dong  ja monilla ei ole legot ja nesteet todellakaan kohdillaan :P

AIVAN eli monet kovapalkkaiset on suurumpia tuen saajia joita ei ne itse tajua edes kun päässä on vain kusta mutta kaikki erillaiset yhteiskunnan tuet kyllä kelpaa ja amalla ne haukkuu työttömät. toisaalta nämä Causescun kannattajat tekee tätä töissäkin alaisilleen jatkuvasti. Sitten toiset sanoo hyö maksaa veroja niin paljon, tottakai ne maksaa jos monille annetaan jonnin joutavasta työstä rahaakin paljon jota kutsutaan vaan työksi kun duunarit tekee sen OIKEAN TYÖN.

Nyt tekemään huippututkimusta sekä analyysejä ja raportteja jotka voi viskasta suoraan roskiin.

Edit : Lisään tämän Ja samalla palkalla toivotaan koko Suomessa että pidetään näitten monien nettisivujakin yllä :D hah haaaaaaaaaaaa eli tämmöisellä älykkyysosamäärällä liikutaan ja yleensäkkin lumen kolaus on kovaa fyysistä työtä, paitsi jos ei joudu itse tekemään niin voi keskittyä palkan nostoon vain ;-) Yhdessä paikassa nuori tempas lapion päällikön ohimoon  jotta ei pakoteta uudestaan näihin nöyryytyksiin ;-)


Kouvolassa kaikille sama korvaus kuntouttavan työtoiminnan palveluista


Lähde : http://yle.fi/uutiset/3-92http://yle.fi/uutiset/3-928743787437J - sai potkut – tulot romahtivat, peritty kesämökki estää jopa toimeentulotuen saamisen


Jaana oli virallisesti työtön, TE-toimisto ei hänen mukaansa puoltanut opiskelupäätöstä.

TE-toimiston kautta Jaana päätyi täydennyskoulutukseen, joka kesti vuoden työharjoitteluineen. Sitäkään kautta hän ei työllistynyt harjoittelupaikkaansa.

– Moni työllistyy sitä kautta, mutta minulle ei käynyt niin. Itse asiassa siinä firmassa sanottiin, että heidän ei tarvitse palkata ketään: kun yksi harjoittelija lähtee niin toinen tulee. Tällä tavalla ilmaisia harjoittelijoita käytetään, Jaana paheksuu.

Jaana sanoo, että hän haluaa kertoa tarinansa, koska on köyhyyden lisäksi turhautunut pitkäaikaistyöttömiin kohdistuvaan arvosteluun, syyttelyyn ja ylenkatsomiseen.

– Monet pitävät pitkäaikaistyöttömiä laiskoina ja ajattelevat, että työttömyys on itse aiheutettua. Itse olen tehnyt kaiken minkä voin tästä tilanteesta päästäkseni, mutta vasta nyt sain ensimmäisen työpaikkani.

– Pienimmät palkat ovat niin pieniä, että monen ansiosidonnaisella päivärahalla olevan ei edes kannata lähteä töihin, hän sanoo.

Jaanan mukaan työttömyys tai se, että töihin ei ole järkeä mennä, ei ole aina ihmisestä itsestään kiinni.

– Tässä järjestelmässä on jo perustavanlaatuista vikaa. Perustulo pelastaisi jo paljon. Varmasti tällä systeemillä on hyväksikäyttäjiäkin, mutta kaikki työttömät eivät varmastikaan ole sellaisia.

Tästä alta voit lukea lisää, kommenteissa on aivan sairaita kommentteja. Moni ei tiedä että mökin myynti voi kestää vaikka 5 vuotta tai ikuisuuden nykyään. Tiedän joku karpaattien nero ja ajatusten Tonava sanoo myy se sitten 5000€:lla kun päässä ei ole muuta kuin sitä ruskeaa nestettä jota moni ottaa tänään.

Ja ne ovat parhaita asiantuntijoita jotka ei tiedä asioista hevon paskaa Suomeksi.


NEUVONI : Yritättäkään saada jotenkin sairaslomaa jostain ääliö jutuista, mitenkö ? No toiset on lämäyttäneet vähän nekkuun minne pitänyt mennä tai huutaneet jne. ja jos pakotetaan menneet lääkäriin koska hermot menneet jne. Ja aiemmin kerroin mm. Imatralla kenellä on opiskelukirjat vaikka Helsingissä siirtäneet kirjat sinne jne.

NO EI NÄISSÄ OLE JÄREN HÄIVÄÄ, mutta työttömät työllistää valtavan määrän palkkaa nauttivia huippuasiantuntijoita ja taas viikolla olen neuvonut monia ympäri Suomea ihan vapaaehtoisesti tässä netissä minkä vaan osaan erillaisista asioista ja senkuin istun tässä kotona joka ei ole kiellettyä LAIN MUKAAN VIELÄ kun mikro on edessä. 

Toiset on myös kuolleet vitutukseen kuten ex-työkaverini yli 30 vuoden työuran jälkeen josta olen kirjoittanut täällä sekä toimittajille ja vaikka kenelle siintä kertonut. Ja tietyt tahot ja sadat tuhannet ihmiset tykkää tästä miksi näitä tehdään joakaisessa Suomen kunnassa ;-)

Miksi Suomen kunnanjohtajat jne. ei pidä mielenosoitusta tai ota asiaa vakavasti ja valita kaikesta hallitukseen, TEM:iin jne.. Ratkaisu löytyy tästä linkistä alla ;-)
Ei kommentteja: