THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 3. lokakuuta 2016

Mene metsään - siellä on töitä

On tämä kokoomus aivan mahtava juttu jota äänestää 500 000:tta huippu viisasta tässäkin maassa. Mutta toisaalta olihan Hitlerilläkin ja Stalinillakin omat kannattajat josta itse hyötyivät jaksaa pauhamalla.

Jos haluat kertoa kusetuksista ja töistä laita viestiä ja email vehkis et iki.fi jos todella haluat mutta vain omalla nimellä privaattiviestejä jotta tiedän ei pelleillä mutta on tässä paljon yleisiä facebook ryhmiäkin mutta voin julkaista mitä vaan täällä kuten oletn tehnyt ja miksi toimittajat kiinnostui monista paljastuksistani että en puhu jaskaa kyykytyksistä jne. Näitä voi lukea jopa en tiedä ministerit myös ja te-toimiston väki jopa koko suomessa ja siksi vain omalla nimellä privaviestejä ja kommentoinnit on pois koska tää touhu räjähtänyt muuten käsiin.Toisaalta tätä samaa kun kuunnellut valtion tai ex-töissä 30 vuotta niin näitä vastaavia valtion/kunnakin työpaikat täynnä ja siksi monet ei mene koskaan edes yleiseen ruokalaan koska ruuat lentää nenästä ulos kun kuuntelee umpikahjojen ideoita. Mutta maailmanparas koulujärjästelmä synnyttää näitä karpaattien neroja sekä ajatusten tonavia koko ajan lisää tänne joilla peukalo keskellä kämmentä ja ovat täysin erkaantuneet "koko kansan" asioista kun on vaan se oma minä ja kaveripiirin hanurit.

Päivi on työtön, mutta hänen on silti mentävä aamuisin kirjastolle. Muuten hänen työttömyystukensa katkaistaan. Päivi tekee kirjastossa aivan samoja töitä kuin kollegansa, mutta hänelle ei makseta palkkaa eikä hänelle kerry lomia eikä eläkettä. Hän ei syö lounasruokalassa, koska siellä lounas maksaa yhdeksän euroa – tismalleen saman verran kuin hänelle maksetaan päivässä niin sanottua kulukorvausta. Nuo yhdeksän euroa on kaikki, mitä hän työstään saa työttömyystuen lisäksi.

Lue tästä alta lisää tai tilaa koko artikkeli, mie tiedän Päivit ja kaikki jotka peitenimellä jopa ympäri Suomea vaikka en ole nähnyt ketään koskaan.

Lähde : https://longplay.fi/single/ilmaista-tyota-tarjolla

Nyt aamusta monet voikin aloittaa työt vaikka palavereillaan jotta on puuhaa taas viikoksi kun toiset tekee töitä koko ajan.

Onko työsi tylsää, osallistu palaveriin työpaikallasiTässä blogeja aiheesta.

Lähde :  http://blogit.image.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2016/09/30/ymmarryksen-puute-ja-nakokulmien-ero/

Lähde : http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016093022393823_uu.shtmlEi kommentteja: