THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 11. lokakuuta 2016

Olisi töitä tarjolla vai onko sosiaalituki liian hyvä

Nettisivut kahvipalkalla ? Näitä töitä ja vastaavia on vaikka kuinkapaljon tarjolla. Parhaat tapaukset ovat että ihminen on irisanottu firmasta ja pakotettu karenssin uhalla takas tekemään samoja töitä tukia vastaan kun ennen sai töistä palkkaa. Karpaattien nerot ja ajatusten tonavat ei ymmärrä tätäkään koskaan ikävä kyllä että mitäs jos kaikki saisi töistään palkkaa jolla voi maksaa laskuja jne.

Mutta mitäs jos jollekkin sanotaan rakennatko kesämökin tai talon ajankuluksi että käyn ostaa kahvia tarpeeksi sekä pullaa, eipä ole vapaaehtoisia näkynyt. Monethan ei ole halukkaita edes talkootöihin tai auttamaan ketään edes ilmanpalkkaa jopa omia vanhempiakaan :-/


Sossupummin suuret tulot

Alla eriteltynä tämän sossupummin suuret tulot, mistä ne tulevat ja minne ne kuluvat. Summia on pyöristelty 5€ ja 10€ tarkkuuksiin selkeyden vuoksi.

Työmarkkinatuki ilmoitetaan erittelyssä 560€ summana vaikka maksut tulevat 520€ erissä 28 päivän välein. Sosiaalitoimisto laskee työmarkkinatuen määräksi 21.5pv/kk joten siksi 560€/kk laskelmassa.

Lue tästä lisää, jos pidät tukia suurina suosittelen välittömästi hakeutumaan hoitoon sekä saamaan lääkityksen kuntoon koska olet erkaantunut yhteiskunasta täydellisesti.

Olen sanonut aiemmin että viisihenkinen lapsiperhe saa enemmän tukia kuin esimerkiksi minä työmarkkinatuki + asumistuki ja vaikka lapsiperheellä olisi Alkosta/Kelasta/Veikkauksesta jne. 
20 000€/kk palkka silti saavat enemmän tukia kuin monet ja monet työttömät ja työtön voidaan 
pakottaa yli 30vuoden työurankin jälkeen palkattomiin töihin karenssin uhalla :D :D :D 

Lähde : http://sossupummi.blogspot.fi/2013/10/sossupummin-suuret-tulot.html?spref=fb
Terveisin DDR:stä 

Ei kommentteja: