THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 27. syyskuuta 2016

Karenssit paukkuu ja karmea sonnan lässyttäminen jatkuu todella monella ...

On tää upea maa kun sadattuhannet tai ainaskin 500 000 etenkin töissä olevaa on niin pihalla käytännössä asioista kuin lintulauta.

Karenssit vaan paukkuu sekä kyykyttäminen, nyt joku patapää toteaa varmaan että hakemaan sossusta rahaa, mutta kun kaikki ei saa sossusta rahaa vaikka ei olisi tilillä rahaa euroakaan kun tulee karenssi. Muutenhan jokainen työtön haukkuisi monet touhut tai henkilöt aivan pystyyn.

Tässä alla on taas yksi karenssi juttu ja kommenteissa lisää täällä ja facebookissa monissa ryhmissä.
Toiset saaneet karenssia jopa kun myöhästynyt 10 minuuttia te-toimistosta kun hakenut lapsen päiväkodista. Pitää olla vikrailijoilla/ihmsillä ja monilla koko Suomessa siis sekä muillakin tarhoilla täydellinen valuvika miksi kuvitellaan että kun kiusataan se auttaa tilanteeseen kuten Neuvostoliitossa tai ddr:ssä.

Sitten toiset lässyttää että töitä tehdessä tärkeintä ei ole palkka kun itse imuroivat tai saavat tai annetaan valtavasti jonninjoutavista puuhista rahaa jota kutsutaan vaan palkaksi. Itse eivät nämä karpaattien nerot ja ajatusten tonavat kyllä ole luopumasta palkastaan ketkä tämmöistäkin lässyttää.

Työtön HS:n mielipidesivulla: Te-toimisto näkee asiakkaansa työhaluttomina vätyksinä


Lähde : http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016092522369420_uu.shtml

Taas keksittiin uusi keino kyykyttää työttömiä – Ei tule mieleenkään tehdä enää pikkutöitä

Ajattelevatko hallitus ja viranomaiset tosiaan, että työttömät työllistyisivät noiksi viideksi päiväksi kolmen kuukauden sisällä ihan tuosta vain, kun muitakaan töitä ei yksinkertaisesti ole olemassa.


Tässä alla on työpaikkoja joihin voi hakea tai sitten välttää näitä koko ikänsä.
Ei kommentteja: