THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Perseennuolijat - Sota työttömiä vastaan

Firmoilla on tapana sertifioida sitä sun tätä (myös valtiolla&kunnallakin).
Omaa tointaansa prosessejaan ja työntekijöitään.
Koko huuhaa touhu maksaa maltaita ja vie tehokasta työaikaa ja resursseja uskomattoman määrän. Kun sertifikaatti on kourassa voikin hommat sitten unohtaa. Silmänpalvontaa ja vedätystä koko touhu.
Suurimmat sertificaattien saalistajat ovat heikoimmat lenkit jotka tarviivat lappuja osaamattomuutensa ja aikaansaamattomuutensa tueksi.
Lisäisin turhuuden joukkoon vielä yhden sertificaatin.
Sertifioitu perseennuolija:
Sertificaatti iroaa ainakin sillä että palavereissa esittää aktiivisesti kysymyksiä ja pikkasen jopa kyseenalaistaa esimihen päätöstä. Esitää muutaman kohdentavan kysymyksen ja lopulta myöntää että näinhän asia loppujen lopuksi olikin. Samalla lipevästi ilmoittaa että pomo oli oikeassa.
Yksilöltä ei kuitenkaan löydy selkärankaa oikeasti vastustaa ketään itseään ylempänä olevaa, saatikka pitää kiinni mielipiteestään vaikka esimies olisi ilmeisen väärässä.
Sertifioitu perseennuolija ottaa actionpointteja, mutta delegoi homman lopulta muille ja seuraavassa palaverissa clousaa pointit.Sota työttömiä vastaan

Eli sota työttömiä vastaan ei sota työttömyydenpoistoa vastaan.

Tässä hyvä kirjoitus taas koko älyttömyydestä ja työttömät elättää edelleenkin valtavan määrän jonnin joutavia ihmisiä eli palkkaasaavia valopäitä ja jos olet huuhaa kurssilla olet muka aktiivinen tai leikit levyraatia olet aktiivinen etkä työtön enää tilastoissa.

Hallitusta tuskin häiritsee sekään, että Suomi on saanut huomautuksen EU:lta liian alhaisesta perusturvan tasosta.
Mitään moraalisia estoja halltuksella ei ole käydä sotaa työttömiä vastaan, joten ainoa toivo on hallituksen tapa juhlia omien esitystensä perumista suurina voittoina.
– Me taisimme voittaa taistelun. Nyt meidän on vain selitettävä uskottavasti, että olimme suunnitelleet tämän kaiken.
Jotenkin näin sanoi preussilainen marsalkka Blücher adjutantilleen vuonna 1813 käydyn Katzbachin sekavan taistelun jälkeen.
Lue tästä alta koko kirjoitus.
Tuli mieleen että milloinkohan lähes kaikki suomen kirjastot ja monet työt hoidetaan palkattominatöinä tukia vastaan josta ennen ihmiset sai palkan ja nyt samoja töitä tehdään palkattomana kun vieressä kyykyttäjä natsit imuroi vallan ja karenssin avulla itselleen kyllä palkkaa ja syyllistävät syyttömät vielä kaiken päälle kuten ddr:ssä ja neuvostoliitossa.

Ja lopuksi suurinosa kansasta ei halua hanurinnuolijoiksi joka on monessa organisaatiossa edellytys tai lähde pois jos et tottele ;-)Tässä vanha kirjoitus uusiksi ja tarina muurahaisesta.
Ei kommentteja: