THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Rip kirpy jatkaa työttömien kiusaamista koska siintä maksetaan hänelle

Tossa monet sanoi kun ovat olleet pakosta jossain cv:n teko kurssilla ja kaikilla tullut mieleen kuin lapsena mentiin lastentarhaan leikkimään ja aikuiset ihmiset pitää näitä kursseja ja vielä insinöörit/yliopiston käyneet vauvat etupäässä (kok) (kesk) vauvat.

Tässä näistä pelletöistä tuli mieleen miten voi tehdä kun vuosia sitten nuoret sanoi hyö kusi keittiössä keittoon ja tarjoilivat sitä keittoa pajan johtajille, päälliköille ja kyykyttäjille ja hyvin meni alas ja tämä ei ollut miun ideavaan kuulin tästä mutta tähän tämä johtaa kun nuoretkin ovat aivan hiilenä mitä miun ikäisten lapset sanoo jotka ovat haloo aikuisia yli 20 vuotiaita, mutta kerros tämä ajatusten tonaville ja karpaattien neroille (kok) :P

On tämä maa aivan sekaisin ja sitten nämä järjenjättiläiset vielä kehuu työtään ja itseään kun on hienot nimikkeet kun porukat on hermoromahduksen partaalla karenssin uhalla koko Suomessa. Eikä näitäkään saada hoitoon siis ohjaajia vai mitkä nimikkeet kullakin on milloinkin keksitty :-/ Imatralla nuoret sanoivat jopa että aivan umpikahelien touhua !!!!

Tiedoksi että tämän Long Playn artikkelin saa työttömät ilmaiseksi ja tässä on tästä lisää.
Ja työttömät on rehellisiä kun lähettävät tänne ilman todistusta tiedot mutta mites on monet muut !
Olisi kiva saada joskus tietää paljon näitä sähköposteja jne. on tullut koska olen itse panostanut tähän markkinointiin täällä ja muuallakin sosiaalisessa mediassa ja facebookissa on taas helppo jakaa vaan.

Lähde : https://www.facebook.com/longplay.fi/?fref=ts

 Ilmaista työtä tarjolla


Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums

Ei kommentteja: