THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 8. syyskuuta 2016

Sisukas Rip Kirpy jatkaa ....

Työttömien kyykyttämien on niin laajaa Suomessa ja monet sanookin kun tulee ihme jutuista karenssiakin että umpi kahelitko näissä on töissä kun kyykyttäminen on kivaa ja josta vielä annetaan rahaa helvata ja sanotaan teen töitä. 

Kyykyttäminenhän loppuisi heti kun jos kaikki ei suostuisi kyykyttämään edes lopputilin uhalla. Joku palikka on tosi monilla päässä irronnut miksi nämä jatkuuu jatkumistaan. Samaa kyykytystä on kyllä monissa työpaikoillakin ikävä kyllä. 

Toiset tajuaa kyykyttämisen kommenteista ja toiset taas sanoo se on omavika miksi ihminen on työtön tai köyhä, Tämä asia kannattaa sanoa maailmassa miljardeille työttömille ja köyhille näitten ajatusten tonavien ja karpaattien nerojen. Nikolais Cescukin oli rikas ja suurin osa Romanialaisia sittten oli tyhmiä vai toisten mielestä, vmp sanon suoraan tää kiusaaminen. Nokiankin kovapalkkaiset saa/saivat kiittää täysin Aasialaisia orjia miksi oli isot palkat monilla, mutta eihän monet välitä kuin omasta navastaan vaikka toiset kärsii.


Aika monet kommentoijat ovat aivan pihalla kaikista asioista kuin lumiukko ja toiset tietää käytännössä koko touhun taas jonka huomaa helposti.

Työtöntä pompotellaan pahimmillaan luukulta toiselle – Jani, 26: "Virastojen kanssa menee viimeisetkin järjenrippeet"


Lue tästä alta lisää.

Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums

Ei kommentteja: