THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 1. joulukuuta 2014

Työttömyyden vahvistaminen - Perintä bisness köyhiä hyväksi käyttäen - Sinisilmäisyyden hintalappu.

Laitetaas muutama kirjoitus jakoon tännekkin.

Miten työttömyyttä voidaan vahvistaa?

1. Luomalla ryhmä kansalaisia, jotka saavat toimeentulonsa työttömistä: työvoimatoimiston virkailijat, sosiaalitoimen virkailijat, puuhakurssien järjestäjät, kurssikeskusten pyörittäjät, Kelan virkailijat, orjatyöläisiä käyttävät yritykset.


Sitten vielä te-toimistojen kautta oleva koulutus bisness mm. Spring house joita työttömät elättää kun suurin osa on vain muodon vuoksi jonnin joutavilla itsestään selvillä kursseilla kuin menisi lastentarhaan tai huuhaa "työharjoitteluihin" jotta ei tarvitse eka päivästä asti maksaa palkkaa. Tutkintoon jne. olevat harjoittelut on aivan erikseen. Monissa tehdään töitä mutta ilman palkkaa kun työtä kutsutaan harjoitteluksi tai työhön tutustumiseksi :D


Lue tästä alta lisää sekä muitakin juttuja


Lähde : http://reilusuomi.wordpress.com/2014/11/29/tyottomyyden-vahvistaminen/

Perintä bisness köyhiä hyväksi käyttäen 


Mitä enemmän yhteiskunnassa on maksukyvyttömiä ihmisiä, sitä suurempia ovat perintäyhtiöiden voitot.

Tällainen pienehkö yrityskauppa kertoo siitä, että köyhien kiusaaminen ylijäreällä velkojen rahastuksella on tuottoisa business.

Velkojen pakkoperinnän kohteena ovat usein yhteiskuntamme köyhimmät ihmiset, jotka elävät pikavippi- ja ostovelkataloudessa.

Lue tästä alta lisää.


Sinisilmäisyyden hintalappu

Arvoisa lukijani. Toivoisin sinun ymmärtävän, kuinka sinua on petetty  jo hyvin pitkään tietämättäsi.  Käytännössä olet putsattu ja petetty kirjaimellisesti lähes jokaisella elämän osa-alueella. Sitä Suomea, jossa luulit eläväsi, ei yksinkertaisesti enää ole olemassa. Se on vain illuusio, harhakuva tai ehkä vain unelma mielessäsi.
Olet uskonut luottavaisesti ja sinisilmäisesti vuosia johtajiisi ja siihen, että he tekevät  Suomen, sinun ja läheistesi kannalta vilpittömästi hyviä ratkaisuja. Valitettavasti olet ollut täysin tietämätön, muutenhan tämä ei näin kauan olisi voinut jatkua. Siis on heräämisen aika.
Politiikka voi olla mielestäsi tylsää, mutta  pyydän sinua hetken miettimään muutamia alla olevia asioita, jotka ovat olleet meidän poliittisen eliittimme tahto. Pyydän siis arvioimaan, ovatko nämä asiat olleet mielestäsi meille jokaiselle kansalaiselle hyviä vai huonoja ratkaisuja hyvinvointivaltiomme Suomen suojelemiseksi.  Luettuasi nämä  voit tehdä omat johtopäätöksesi.
Lue tästä alta koko juttu ja muitakin juttuja.


Nytkin heti aamusta natsit nauttii kun voivat kyykyttää ihmisiä kun saavat tästä rahaa eli palkkaa jota kutsutaan työksi, yhteiskunta on sairas.

Ei kommentteja: