THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 16. joulukuuta 2014

Me työllistämme - Vuodesta 2001 rikottu lakia. On tämä hieno maa.

Olen sanonut vuosia että työttömät työllistää niin valtavan määrän ihmisiä miksi näitä paskatouhuja pidetään yllä jotta voidaan saada ihmisten asiat päin mäntyä lopullisesti kun tietty osa vetää tiliä vaan. Parhaat on kuolleetkin tai sairastuneet mutta lisää tulee työllistäjiä jotta toiset voi saada "työstään" palkkaa ;-)

Laitan tähän muutamia linkkejä tännekkin jakoon. Niin kansalaisaloite tulee näistä touhusta ehkä piankin, monet kunnat on vetäneet orjapajojen hintatiedot pois netistä mutta onhan niistä kopioita vaikka missä.


Työttömyys on valtava työpaikkojen luoja. Siltä ei ehkä tunnu ihmisestä, joka on irtisanottu työstään, erotettu virastaan tai joka ei ole vielä onnistunut saamaan ensimmäistäkään palkkatyöpaikkaansa. Näin kuitenkin on. Kysäiskääpä siltä sosiaalitoimiston virkailijalta; hän saattoi hyvinkin kouluttautua sosiaalityöntekijäksi vasta kypsillä vuosillaan, oivallettuaan, että köyhyys on tulevaisuuden kasvuala.


Monet näistä kasvualan töistä saavat tulonsa veronmaksajilta, eli niiden tulot on varmat. Jos köyhistä ei muuhun ole, ovat he ainakin varmoja veronmaksajia ja yksi Suomen suurimpia työllistäjiä.


Lue tästä alta lisää


Lähde : https://reilusuomi.wordpress.com/2014/12/15/me-tyollistamme/

Ja kirjallisia kysymyksiä on lähtenyt kansanedustajilta myös eduskunnan puhemiehelle ja ties keneltä ja eri tahoilta.

Lähde : http://www.herranterttu.net/2014/12/kantelut-kuntouttavasta.html

Vuodesta 2001 rikottu lakia. On tämä hieno maa.

Lähde : http://www.herranterttu.net/2014/12/ylisuorittaminen-ei-ole-elaman-tarkoitus.html

Lähde : http://sakutimonen.com/2014/12/missa-meni-pieleen/


Nyt päälliköt/johtajat/muut kyykyttäjät menkää kykyttämään työttömiä jotta palkka tulee tilillenne "työstänne". On toisilla harrastukset, hitler jos eläisi varmaan olisi konsulttina koko Suomessa alaisineen.

Sitten jos 9€ työt loppuu tilalle tulee osapäivätyöt ja palkka 1050€/kk joka ei poista myöskään ongelmaa eli on töitä mutta rahalla ei tee hevonpaskaa kun se joku minimi TES eikä se paranna asioita ja silti toiset on tukia anomassa :D :D :D

Valopäille tiedoksi että monet ketkä saa vaikka 4000-40000€/kk palkkaakin töistä saavat tukia esim. lapsilisiä ja vaikka mitä muita tukia koska pitäähän köyhiä tukea vaikka ei nämä tarviis rahaa ;-)





Ei kommentteja: