THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Ainoa sosiaalipalvelu, josta ei voi kieltäytyä ilman sanktiota.

Kuntoutettavien määrä työtoiminnassa kasvaa


Sitten voisi miettiä että miksi, olen aiemminkin sanonut että semmoiset kuspäät pitää tätä järjästelmää yllä Suomessa vuodesta toiseen koska työttömät elättää näitä toisia sekä saadaan ilmaista työvoimaa tai muodollisen halvalla olevaa.

Ei nämä oikeasti kiinnosta ketään paljon päättävissä elimissä olevia, muutenhan nämä lopetettaisi, se on se oma minä ja etu tärkein. Kurssien pitäjät nauraa paskaista nauruaan että mitä enemmän ihmisillä menee paskemmin sitä enemmän hyö voi imeä rahaa samoin kuin perintäbisneksen pitäjät jne.

On varmaan mahtava tunne pajojen johtajilla, päälliköillä, valmentajilla kun alaisina on palkattomia tai palkkatukia paskoja jotka voi opettaa myös jopa it-alaa palkkatuella ja itse voivat nyhtää palkkaa "työstään". Hiton syrjäytyminen, täysin keksittyä paskaa nää termit ja jutut päättäjiltä, jonkunhan se päättäjiä ja muitakin on työllistettävä niin sitä varten on työttömillä käyty bisness.

Pitkäaikaistyöttömälle tarjotaan kuntouttavassa työtoiminnassa työtä tai muuta aktivoivaa toimintaa syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Osallistujalle maksetaan työmarkkinatuen päälle yhdeksän euron päiväpalkkio.

Lue tästä alta taas kerran lisää. Kannattaa lukea kommentteja täältäkin kuten muualta somesta.



TYÖ VAPAUTTAA


Ei kommentteja: