THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 12. joulukuuta 2014

Pomo piilossa

Nämä ohjelmat on hienoaja mutta Suomessa kymmenet tuhannet töissä ei noudata lakia työttömiä ja mitään kohtaan josta on ennen juttua.

Tämä on Suomeksi perseestä ja tästä töissäkin juteltiin 20 vuotta aina kun olin/olimme vetämässä liiton kautta aina oikeuteen ihmisiä mutta voitin aina koska ihmiset pelkää johtajia vaikka on TES. Ei kaikki onneksi ja monet arvostaakin alaisiaan joka on ainut oikea systeemi. Nytkään monet kunnat/valtio/firmat ei noudata lakia niin kuka tämmöiseen paikkaa haluaa edes mennä kun tietää jo etukäteen minkälaiset röyhkeät on päättävissä elimissä.

Nyt on tulossa kansalaisaloite että hiton pakkotyöt, orjatyöt loppuisivat. Jos joku haluaa puuhastella eli tehdä töitä ilman palkkaa niin tehköön sitten mutta ei pakottamalla synny kuin kusipäitä. Miten näin älykääpiö ideoita on edes olemassa, mutta kuka tietää valtion/kunnan monien työntekijöiden jären juoksun päättävissä elimissä ei tarvia ihmetellä miten hölmöjä ideoita toiset keksii josta vielä maksetaan rahaa jota sitten voidaan kutsua työksi.

Työttömät elättää niin valtavan määrän jonninjoutavia henkilöitä miksi näitä jatketaan ja jatketaaan eli ihmisten kyykyttämistä naamapokerina. Kirveellä tässä maassa olisi eniten töitä sanoo kaikki joilla vähänkin päässä on muutakin kuin kusta.

Mikä ihmisiä kiinnostaa kusetuksessa ja toisten mollaamisessa sekä kyykytyksessä ! Nytkin ihmiet käyttää ihmisiä hyväksi joka helvatan päivä ja mikä tässä on kivaa. Sitten ne sanoo että tämä on hänen työnsä, ihme että ei kunnat/valtio pakota leikkimään hippaa tai kuuropiiloa tietenkin valvotusti jossa valvojat saavat rahaa "työstään" jota kutsutaan palkaksi, jus joo.

Tässä vain yksi ohjelma joten pitäs monien tehdä ja ottaa esimerkkiä.



Raha laittaa toisia tekemään ihan mitä vaan, hi hitler. Tässä bisness idea uudestaan jos päässä ei kaikki palikat ole kohdallaan. Kuinka luoda bisnes ilman osaamista tai pääomaa?
Sitten vaan kyykyttämään työttömiä naamapokerina ja itse voi nostaa palkkaa tietenkin muitten valopäiden kanssa.



Lähde : http://www.katsomo.fi/?progId=409051

Ei kommentteja: