THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 14. tammikuuta 2013

Kun työ ei kannata - Työttömät ohjataan TE-toimistojen jonoista nettiin

Kun työ ei kannata

Laitan näin maanantai aamuksi tännekkin jakoon uutisia, onneksi on tämä internetti keksitty sekä toimittajia Suomessa sekä aktivisteja sekä muita jotta asioita saadaan jakeluun eikä vaan salailla asioita.

Nää touhut on niin hanurista olleet vuosikymmeniä mutta eihän näistä ole niin puhuttu kuin nyt enemmän kun EU:ssa jättityöttömyys ja miljoonilla ihmisillä asiat todella huonosti.

Tero Ruukki teki kaiken niin kuin pitää. Sitten hän menetti oikeuden työttömyysetuuteen.

Hämeenlinnalainen Tero Ruukki on kasvanut pätkittäiseen työelämään. Valmistuttuaan muotoilijaksi vuonna 2005 hän on työskennellyt työsuhteessa ja freelancerina.
Tammikuussa 2012 Ruukki kuuli työvoimakoulutuksessa, että tarjolla oli hänen koulutustaan vastaavaa kuvankäsittelyä. Tehtävään haettiin freelanceria.

Hän päätti tehdä sopimuksen laskutusosuuskunta Eezyn kanssa. Osuuskunnan kautta työskentely on yleinen tapa laskuttaa palkkio lyhyistä toimeksiannoista. Työntekijän ei tarvitse perustaa yritystä ja hän säilyttää oikeutensa työttömyyspäivärahaan.

Ruukki tiedusteli vielä te-toimiston ja työttömyyskassansa suhtautumista osa-aikaiseen työhön. Hänelle vakuutettiin, että soviteltua päivärahaa voidaan maksaa.
Kuvankäsittelijän työt alkoivat huhtikuussa 2012. Aluksi kaikki sujui odotetusti.

Teillä ei ole oikeutta työttömyysetuuteen...

 

Aiheesta lisää alla

Lähde : http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/2937421/kun-tyo-ei-kannata

Työttömät ohjataan TE-toimistojen jonoista nettiin

Mitähän tämä käytännössä tulee olemaan! Miksi ei suoraan laiteta ilmoittautuminen esim. vuoden päähän jos ei tapahdu muutoksia.
Tai sitten virkailijat luulevat, että normaali ihminen ei osaa itse katsoa mitä eri opiskelu- ja työmahdollisuuksia on tarjolla. Tai sitten virkailijat vain haluavat tekotyöllistää kavereitaan työvoimatoimistoihin kasapäin?

 
Uutinen : Työttömien asiointi siirtyy toimistoista nettiin. Työ- ja elinkeinotoimistojen palvelut uudistuivat vuodenvaihteessa koko maassa.

Työ- ja elinkeinoministeriön mukaan muutokset tarkoittavat työnhakijoille aiempaa henkilökohtaisempia palveluja. Lisäksi jatkossa monet ilmoitusluontoiset asiat voi hoitaa verkossa tai puhelimitse perinteisen kirjepostin sijasta.

Aiheesta lisää alla
Lähde : http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/96546466/tyottomat-ohjataan-te-toimistojen-jonoista-nettiin 

Kommenteista : Kun lukee monia kommentteja netissä niin aina löytyy provosoijia jotka kommentoi semmoista paskaa että oksat pois ja tahallaan vielä. Ehkä joku bitti päässä pois ja eiväthän nämä itse tajua varmaankaan tätä. Lueskelin äsken vaan yhdestä paikkaa kommentointia pakkotöistä ja toiset nauttii kiusaamisesta ja asioiden vääristämisestä, tai sitten ovat niin kaheleita että eivät tajua tätä.
Eihän näitä toisia ministereitäkään ja isoja virkamiehiä ymmärrä kuin pieni osa kansasta ja ihmisistä.

Pidän anonymous kommentit pois ja moni muukin tehnyt saman ihan muutamien henkilöiden takia mitä kirjoitellaan netissä. Toiset toimittajatkin laittaneet stopin kommenteihin.

"Tyhmä sietää enemmän, sanoi Stalin kun vangeille fluoria juotti." (netistä poimittua)

Ei kommentteja: