THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 8. syyskuuta 2018

Sumatran työllisyys uutiset 2018/2- Kanteluita

Hei taas,
Miun TYP:iin menosta kun odotan keskusteluun aikaa onkin tehty kantelu toisten avulla ja en voi kertoa muuta ja kun en ole itse tehnyt olen syytön ja jokainen voi tehdä kantelun oikeusasiamiehelle tai aluehallintovirastoon vaikka Utsjoen asioista tai henkilöstä lain mukaan olkoon päätös mikä vaan.

Tämä Sumatran työllisyys uutiset on jatkoa ensimmäiselle numerolle 2018/1

Seuraavaksi Suomessa tehdään pian kanteluita kuntouttavistatöistä jotka on laittomia ja itse en ole tekijänä varmuuden vuoksi ja tähän on suostunut toiset orjat kertomaan totuuden kantelua varten koska eihän työttömillä ole mitään menetettävää kun kyykytetään, puhutaan paskaa, ei makseta palkkaa terveille ihmisille, työttömät vaan työllistää OIKEAA PALKKAA saavia eritahoja te-toimisto, typ, orjapajat tms. Ja tämä sonta ja ihmisten hyväksikäyttö koskee ikävä kyllä koko Suomea jota tekee aikuiset ihmiset mutta ilmeisesti monella jäänyt kanootissa taso lastentarhan tasolle jossa itse kävin kaksi vuotta vuosina -67 -68 ja nyt työttömänä tätä samaa sontaa joutuu aikuiset ihmiset kuuntelemaan ja katsomaan kuin pikku vauvat.

Miten sitä ennen vaikka 35 vuotta sitten nuoret pystyi hakemaan töitä ja muutakin ilman netti, ilman hevonpaskan "APUJA". Hulluksi on yhteiskunta mennyt tai valtavamäärä kyykyttäviä ihmisiä jotka ei ymmärrä kyllä mistään yhtään mitään käytännössä ja sanovat vaan kuin pikku vauvat "tämä on miun työ", voihan tuttipullo ja vaipat. MIKSI EI LUODA OIKEITA PALKKATÖITÄ, siksi koska palkat ja työehdot tarkoituksella poletaan alas toisilta sekä luodaan hevonpaskantöitä suomeksi.

Toiset kysyy niin nuoret kuin 60 vuotiaat miksi tätä tehdään, ei tätä ymmärrä kukaan aivot omistava koska ainut syy on oltava koska työttömät työllistää koko Suomessa valtavasti palkkaa saavia jotka itse ei tajua tätä tai eivät halua tajuta tätä :-( Vaikka toiset on "vapaaehtoisesti" kuntouttavassatyössä silti ne vihaa sitä koska eivät saa palkkaa ja palkkatukitöissäkään ei ole tarkoitus että siinä kierrätetään vaan kunnan tms. töissä palkkatukihenkilöitä 6kk ja sitten uudet kehiin osapäivätöihin jotta ei tarvia palkata ihmisiä ja kunta säästää ja johto/päällikkö armeija voi kehua miten paljon säästämme kun itse ne imuroi aivan valtavia palkkoja ihan koko Suomessa. 

On olemassa tottakai vähän työttömiä joille on hyötyä vaikka kuntouttavistatöistä mutta ne ovatkin vapaaehtoisesti ja hyvä jos saavat apua ja rytmiä sekä tarkoitusta elämään. Nyt kaikki työnnetään samaan putkeen. Monille ei ole paskankaan hyötyä edes osapäiväistiä palkkatukitöistäkään, kerrankin yhtä tohtoria 55v yritettiin Lappeenrannassa saada keittämään kahvia johtajille sekä olemaan lasikopissa palkkatukitöissä, sai täydellisen raivarin ja ei joutunut. Nyt onneksi on eläkkeellä kaikesta tästä sonnasta.

Hullujen touhua ja sitten ihmetellään miksi valtavamäärä kärsii mielenterveys ongelmista, haluaa ulkomaille töihin ja pois koko Suomesta jos olisi vaan tilaisuus. Ja miten voi ihmiset kyykyttää toisia ei mene jakeluun, vanhempani kun eli nekin sanoi että näissä touhuissa olevat on oltava täysin empatia kyvyttömiä idiootteja anteeksi koko Suomeen ja terveisiä vanhemmiltakin taivaasta monille päättäjille ja kyykyttäjille.

Sumatra on siintä erikoinen kunta että tästä on koko Suomesta tehty kuntouttavantyöntakia sekä te-toimiston vittuilujen takia radio ohjelma Madventures toimesta jota kuunteli lähes 500 000 ihmistä ja  ylhäällä on radio-ohjelma.


Tiedotteet

Tiedotteita julkaistaan oikeusasiamiehen ratkaisuista, jotka ovat johtaneet toimenpiteeseen tai joilla voi muuten olla yleistä mielenkiintoa.


Eduskunnan oikeusasiamies vastaanotti ajalla syyskuu 2017–elokuu 2018 seitsemän kuntouttavaa työtoimintaa koskevaa kantelua. Kanteluissa on arvosteltu kuntia muun muassa siitä, että työtön on velvoitettu osallistumaan kuntouttavaan työtoimintaan työttömyysetuuden menettämisen uhalla vastoin palvelutarvettaan. Osa kantelun kohteena olevista kunnista on perustellut kuntouttavaan työtoimintaan ohjaamista muun muassa sillä, että kunta maksaa osan pitkään työmarkkinatukea saaneiden työttömyyden aikaisesta työmarkkinatuesta. Myös kuntouttavan työtoiminnan sisältöä ja sitä, että kuntouttavalla työtoiminnalla korvataan virka-/työsuhteessa tehtävää työtä, on arvosteltu.
Kuntouttavalla työtoiminnalla tarkoitetaan kunnan järjestämää toimintaa, jonka tarkoitus on parantaa henkilön elämänhallintaa sekä luoda edellytyksiä työllistymiselle. Siinä ei synny virka- eikä työsuhdetta henkilön ja toimintaa järjestävän tai toteuttavan tahon välille. Kuntouttavasta työtoiminnasta annetun lain mukaan aktivointisuunnitelmaan tulee sisältyä kuntouttava työtoiminta, jos työ- ja elinkeinotoimisto, kunta ja henkilö yhdessä arvioivat, että henkilö ei työ- ja toimintakykynsä asettamien rajoitusten vuoksi voi osallistua julkisiin työvoimapalveluihin tai työhön.
Apulaisoikeusasiamies (AOA) Pasi Pölönen toteaa, että sopivien julkisten työvoimapalvelujen puute ei ole riittävä peruste ohjata henkilö kuntouttavaan työtoimintaan. Myöskään se seikka, että työttömyys tai työmarkkinatuen maksaminen on jatkunut pitkään ei oikeuta päättelemään, että henkilöllä olisi työ- ja toimintakyvyn asettamia rajoituksia. Jos henkilö on työttömyysetuuden menettämisen uhalla velvoitettu osallistumaan kuntouttavaan työtoimintaan vastoin palvelutarvettaan, työtoimintaan ohjaamisessa on kysymys hyvän hallinnon oikeusperiaatteiden (tarkoitussidonnaisuuden periaate ja objektiviteettiperiaate) vastaisesta menettelystä.
AOA on lisäksi kiinnittänyt huomiota aktivointisuunnitelman tekemistä ja sisältöä koskeviin säännöksiin. Aktivointisuunnitelmiin ei oltu kirjattu kaikkia lain edellyttämiä asioita.
Apulaisoikeusasiamies Pasi Pölösen ratkaisut EOAK/5424/2017 ja EOAK/274/2018 on julkaistu kokonaisuudessaan oikeusasiamiehen verkkosivuilla osoitteessa www.oikeusasiamies.fi
Lisätietoja antaa vanhempi oikeusasiamiehensihteeri Päivi Pihlajisto, p. 09 432 3388.

Lähde : https://www.oikeusasiamies.fi/fi_FI/-/apulaisoikeusasiamies-polonen-arvostelee-kuntien-menettelya-kuntouttavaan-tyotoimintaan-ohjaamisessa




Lähde : Teppo Palmroos

Ei kommentteja: