THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 14. syyskuuta 2018

Ihmisroskat ja rikkaruohot olisi töitä tarjolla kun palkasta ei puhuta

Hei taas ajatusten tonavat ja karpaattien nerot myöskin,
Työttömille ihmisroskille ja rikkaruohoille olisi töitä tarjolla joten kiinnostaako kuntouttavatyö, työkokeilut tai jopa valtava 1201€-1400€/kk brutto palkkatukityö joissa monet kiertää ympyrää ihan kunnantöissäkin jotta ei tarvia palkata ketään kokopäivätöihin KUNNON PALKALLA.

Näin kova sekä parempipalkkaiset voivat nauttia itse kaikesta palkasta kun laittavat tai siirtävät työttömiä näihin touhuin ihan te-toimistoissa, typ:ssä koska tästä annetaan rahaa henkilöille jota kutsutaan sitten palkaksi. Työttömienpajat sekä kunnat ja firmat kiittävät monet työttömiä että saatiimpa halvalla tekijöitä että ei tarvia maksaa kaikille edes palkkaa tai annetaan muodollinen palkka että kärsikää tai voi alkaa paukkua karenssia vaikka se olisi laiton joita on suurinosa.

Pelkästään iMatrallakin mm. rakennusfirmat yrittäneet vuosia ja vuosia saada 1500€ - 1900€/kk rakennusmiehiä töihin ja työuraa toisilla takana 30 vuotta tai enemmän. Vedä siintä huumoria sitten, suurinosa on kieltäytynyt että hyö on sitten tai siksi työttömiä mieluummin että hyö etenkin vanhemmat ei lähde tähän touhuun mukaan. Sama koskee IT-alankintöitä että töitä olisi mutta palkka alle 2000€/kk prkl ja valtavatmäärät ei tämäntakia hae edes monia työpaikkoja. Sitten toiset miettii miksi ei työ kiinnosta, vmp sanon suoraan tämä palkkojen alennustouhut ja toisille samalla vaan lisää palkkaa vieressä.

Sanon miljoonaskerta kannelkaa oikeusasiamiehelle sekä aluehallintovirastoon, tämän voi tehdä joku toinenkin puolestasi varmuuden vuoksi vaikka muualta Suomesta näin vinkkinä ja olet itse näin syytön.

Sain täältä pyynnön facebookissa tänne kai "räpätyksien ansiosta vuosia ja vuosia" joten moni ei tiedä tämmöisestäkään paikasta kuin ETVK eli Eettisten Sääntöjen Tiedoitus- ja Valvontakeskus RY.

Lähde :  https://www.etvk.fi/
Lähde : https://www.etvk.fi/julkaisut/

Apulaisoikeusasiamies Pölönen arvostelee kuntien menettelyä kuntouttavaan työtoimintaan ohjaamisessa

Lue tästä lisää, mitä tekee kunnat, te-toimistot, typ, työttömienpajat, sanon suoraan ei tähän asti hevonpaskaa 10 vuoteen koska on totuttu ilmaiseentyöhön sekä että suurin osa ei uskalla tai halua valittaa näistä :-( 

Apulaisoikeusasiamies: Kuntouttavalla työtoiminnalla korvattu virkasuhteessa tehtävää työtä

Tämähän on tiedetty vuosia ja vuosia että laitonta. 

Kanteluissa kuntia on arvosteltu muun muassa siitä, että työtön on velvoitettu osallistumaan kuntouttavaan työtoimintaan työttömyysetuuden menettämisen uhalla.

Eduskunnan apulaisoikeusasiamies Pasi Pölösen mukaan kuntien menettely kuntouttavaan työtoimintaan ohjaamisessa on ollut puutteellista.
Pölönen on vastaanottanut aikavälillä syyskuu 2017-elokuu 2018 yhteensä seitsemän kuntouttavaa työtoimintaa koskevaa kantelua. Kanteluissa kuntia on arvosteltu muun muassa siitä, että työtön on velvoitettu osallistumaan kuntouttavaan työtoimintaan työttömyysetuuden menettämisen uhalla vastoin palvelutarvettaan.
Osa kunnista on perustellut kuntouttavaan työtoimintaan ohjaamista muun muassa sillä, että kunta maksaa osan pitkään työmarkkinatukea saaneiden työttömyyden aikaisesta työmarkkinatuesta. Myös kuntouttavan työtoiminnan sisältöä ja sitä, että kuntouttavalla työtoiminnalla korvataan virka- tai työsuhteessa tehtävää työtä, on arvosteltu.
Pölösen mukaan sopivien julkisten työvoimapalveluiden puute ei ole riittävä peruste ohjata henkilö kuntouttavaan työtoimintaan. Pölönen kertoo tiedotteessa, että työttömyys tai työmarkkinatuen pitkään jatkunut maksaminen ei oikeuta päätelmään, että henkilöllä olisi työ- ja toimintakyvyn asettamia rajoituksia.
- Jos henkilö on työttömyysetuuden menettämisen uhalla velvoitettu osallistumaan kuntouttavaan työtoimintaan vastoin palvelutarvettaan, työtoimintaan ohjaamisessa on kysymys hyvän hallinnon oikeusperiaatteiden (tarkoitussidonnaisuuden periaate ja objektiviteettiperiaate) vastaisesta menettelystä, Pölönen sanoo tiedotteessa.
Kuntouttavalla työtoiminnalla tarkoitetaan kunnan järjestämää toimintaa, jonka tarkoitus on parantaa henkilön elämänhallintaa sekä luoda edellytyksiä työllistymiselle. Siinä ei synny virka- eikä työsuhdetta henkilön ja toimintaa järjestävän tai toteuttavan tahon välille.

Tutkimuslaitos: Suomen pitkäaikaistyöttömyyden lasku on ”tilastopuhdistus”

Tämän nyt tajunnut jokainen jolla pikkuisen kanootissa on muutakin kuin ruskeaa nestettä.

Pellervon taloustutkimus PTT panee kovat piippuun, kun tutkimuslaitos arvioi kriittisesti Suomen pitkäaikaistyöttömyyden kehitystä. Tutkimuslaitoksen mukaan pitkäaikaistyöttömyyden lasku johtunee tilastopuhdistuksista, ei pitkäaikaistyöttömien työllistymisestä.

Lue tästä alta lisää.





Ei kommentteja: