THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Kuntouttavattyöt vaan jatkuu ja jatkuu lain vastaisesti monilla

Kuulin taas tänään lisää ketkä laitettu kuntouttavaantyöhön vastoin lakia ja mikä huvittavinta nämä ovat yli 50 vuotiaita ja 6kk sopimus. 

Ja ketkä tämän sallii niille taas maksetaan työstä tietenkin palkkaa kun mahakippurassa taas naurettu iMatralla karenssin uhallakin että miksi ihmiset tekee tätä ammatikseen, juuri siksi kun niille maksetaan kaikesta ja näillä monilla ei empatiasta paskankaan tietoa eikä välitetä edes kuin että pitää tilastoja siivota ja kunnan sakot paukkuu kun kunnanjohtajat imuroi yli 10000€/kk palkkaa naamapokerina monet koko Suomessa.

Kyllä tämä yhteiskunta on läpeensä mätä ja sairas oikeasti johon tarvitaan valtavamäärä sairaita palkkaa nauttivia jotka pitää tätä järjästelmää yllä. Ja aikaihmisiä vielä kyykytetään vaikka on käyty lastentarha monilla -60 luvulla, vmp sanoo kaikki terveet ihmiset.

Yksi kertoi somessa että hyö on kuntouttavassatyössä ja aivan sairas työnohjaaja joka kuvittelee olevansa Hitleriäkin suurempi että kaikki käy aivan v-käyrä maksimi tehoilla, ei ole iMatralla eikä Lappeenrannassa.

Nämä touhut oikeasti sopisi pikkulasten leikkeihin mutta että aikuiset tekee tätä toisille talvisodan me hengessä, huh huh !






Lähde : Teppo Palmroos sekä Some

Ei kommentteja: