THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 17. syyskuuta 2018

Aktiivileikkuri iskee - Monialainen yhteispalvelu kartoitus - Voi tuttipullo näitä touhuja



Heippa kaikki asiantuntijat sekä työttömät ihmisroskatkin ja rikkaruohot johon itsekkin kuulun, laitampa tämmöisen videon somesta tänne.

Eli näin paljon työttömät työllistää myös OIKEAA PALKKAA saavia jopa yhdessä keskustelussa, en tiedä kuinka monta mie työllistän kun tulee käsky karenssi uhalla juttelemaan TYP=Työvoiman Palvelu Keskukseen kun kaksivuotta pitkä höpöttely ei riittänyt. En tiedä itkistö vai naurasko mitä prkl sirkus pelle touhuja nää touhut ovat koko Suomessa ja toiset sanoo tämä on meidän työmme. Voi pyhä äiti ja tuttipullo.

30-50 vuotta sitten kaikki olisi nauranut näille touhuille mutta niin nauraa nytkin vaikka kuka. Sitten ohjataan valtavasti työttömiä Suomeksi kuntouttavaantyöhön vastoin lakia, työkokeiluihin jotta ei vahingossakaan tarvia maksaa OIKEAA PALKKAA jolla tulisi toimeen. Tai pyöritetään myös palkkatuella n. 1201€/kk - n.1400€/kk brutto työttömiä esim. 6kk KIiinteistö PAlveluissa jotta kunta säästää eikä tarvia palkata ihmisiä kokopäivätöihin ja kovapalkkaiset/hyväpalkkaiset vaan imuroi vieressä rahaa jatkuvasti tililleen jotka sitten kutsutaan palkaksi.

Näin monta voi olla jopa yhdessä työttömän kuulustelussa, saa nauraa oikeasti koska ne ketkä tarviaa näitä ja jotain apuja elämän hallintaan tms. on erikseen jos on huumeet, alkoholi ja kaikki elämässä sekaisin joka on aivan eriasia taas joita pitääkin auttaa mutta ei silti käyttää hyväksi töissä koskaan.

- Kelan virkailija
- Terveydenhoitaja
- TE:n virkailija
- Psykologi
- Sossun nainen

Mitäs jos tehtäs laki että työttömät saa näitä henkilöitä myös haastatella sekä tehdä päätöksen onko kanootissa kaikki kohdallaan kaikilla, jos ei ole työttömät saisi sanoa se on lopputili ja menkää kuntouttavaantyöhän tai tulee karenssia tai tekemään palkkatukitöitä ja turpakiinni jos ei lääkäriä vaikka kiinnosta 1201€/kk bruttotyöt. 

Ei varmala kukaan suostu tähän vapaahtoisesti vaan HALUAA OIKEAA PALKKAA JOLLA TULEE TOIMEENKIN niin miksi sitten työttömien pitäs suostua kaikkeen paskaan Suomeksi iloisena mukamas. Vapaaehtoistöitäkin saa tehdä vaikka urheiluseuroissa ja jos ei mene ei tule mitään sanktiota koskaan joka hyvä.

Tässä  monialaiseen yhteispalvelun kartoitusjakso video somesta ja miutkin halutaan kartoittaa, voi P-R-K-L kuin menisi 1967-1968 lastentarhaan että oletko terve, osaatko varmaan ajaa nurmikkoa, kolata lumia, siivota, mites onko herätys aamuisin vai milloin tms. Ja tähän vaaditaan vain työttömyys ja sen kesto vaikka se ei saa vaikuttaa. Kumma ketkä urheilee kilpaa vuosikymmeniä eivätkä ole työelämässä olleet varmaan näitäkin pidetään hölmöinä jos eivät ole kuuluisia olleet mediassa. 

Apulaisoikeusasiamies Pasi Pölönen sanoi kuntouttavallatyöllä ei saa korvata virkasuhteen työtehtäviä eikä vahingoittaa kilpailua eli Suomeksi jokainen Suomen kunta pitäs haastaa oikeuteen ;-)





Lähde : https://www.youtube.com/watch?v=T4wDpSpK_RA&lc=z22qvlyolwiqdtu5m04t1aokgbdacjcyzozanuo4zfmbrk0h00410.1537124085549982

Lähde : Facebook 

Laitetaas jonkun vuoden takaa tämmöinen myös tännekkin varmaan uudestaan jakoon.



Lähde : Facebook


Valtavamäärä kysyy ja on kysynyt vuosia ainaskin 10 vuotta milloin tämä paska loppuu, sanon ei tällä menolla koskaan koska työttömät työllistää niin valtavasti PALKKAA SAAVIA josta monet tahot hyötyy mutta ei itse työtön tekijä hevon paskaa rahallisesti :-(



Lähde : Facebook jostain

Ei kommentteja: