THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Ehdotus tämmöinen virasto joka kuntaan - muuta juttua taas tiedoksi kyykytyksistä tms. - Tyranniakysely

Hei,
1. Laitetaampa tähän alkuun tämmöistä tietoa jonka kyllä monet tietää koko Suomessa ja tietäneet kauan.
Esim. Yksi työntekijä oli palkkatuella iMatran Työnvuoksessa eli työttömien pajalla ja ei ollut nyt ihan äskettäin. Se olisi saanut myöhemmin ammattiavastaavan työpaikan, mutta aivan lopussa meni sanomaan kun piti allekirjoittaa työsopimus kun kysyttiin missä olit tätä ennen töissä niin tämä meni sanomaan Työnvuoksessa. Samalla sanottiin että näkemiin ja olisi muuten päässyt töihin OIKEISIIN PALKKATÖIHIN.

Eli älkää prkl sanoko olette olleet työttömienpajalla tai kuntouttavassatyössä vaikka olisi miten pitkätyöura ja terve ihminen täysin etenkin vähänkin paremmissatöissä tarkoitan tai parempipalkkaisissa. Eihän nämä työttömienpajojen ajatusten tonavat ja karpaattien nerot palkkaa saavat siellä kerro tätä kun toiset pitää itseään Jumalaakin suurempana.

2. Kun koko Suomessa valtavamäärä on vastoinlakia kuntouttavissatöissä , sitten sosiaaliohjaaja tai vastaava käy välillä kysymyssä terveiltä ihmisiltä aivan sairaita eli miten olet tykännyt olla tms. aivan olisivat pieniä lapsia lastentarhassa ja ikää voi olla lähes 60 vuotta ja pitkätyöurakin. Moni ei uskalla sanoa päin naamaa että tämä on Suomeksi päin persettä ja laitonta vielä koska muuten eivät voi päästä palkkatukitöihin joka on toisille myös suuriasia ja toisille mysö helvetti jotka järestään osapäiväisiä ja palkkahan on aivan paska Suomeksi mutta kun monilla on elämän asiat tarkoituksen mukaisesti politiikalla ajettu tähän pisteeseen eli pitänyt kansa jakaa täysin kahtia jotta saadaan "halpatyövoima markkinat". Sitten toiset sosiaaliohjaajat vielä kehuu että ihanaa miten paljon on töissä kuntouttavassatyössä ja toiset katsoo mitä tää vetää kuulin taas iMatrasta lisää että eikös nämä kyykyttäjät pitäs saada hoitoon ja mielentilatutkimuksiin, pitäs mutta kun olemassa KARENSSI jota käytetään todella sikana hyväkseen koko Suomessa.

3. Miksi kymmenet tuhannet vaikka Espanjassa, Aasiassa, Virossa tai muuallakin asuvat jotka ei tee töitä koskaan eivät ole syrjäytyneitä. Kerron salaisuuden eli siksi kun ei tarvia olla tukien takia te-toimiston asiakas vaikka ovat 18-60 vuotiaita. Heti kun joutuu te-toimiston asiakkakkaaksi on kuin ihmisroska ja kyykytykset alkaa jossain vaiheessa ja hevonpaskat jonnin joutavat kurssit tms.
Eipäs kovapalkkaisia kunnanjohtajia kiinnosta koko asia OIKEASTI hevonpaskaa, kummasti näille on varaa maksaa aivan valtavaapalkkaa eli rahaa on mutta kysymys on vain kenelle.
Ja hiton väliä vaikka ihminen oisi 20 vuotta työttömänä ei se tarkoita se on syrjäytynyt tai sairas. Se voi olla vaativa eikä tykkää työpaikoissa jossa on paljon empaatiokyvyttiä narsisteja, moraaleista ei monilla mitään tietoa esimiehistä johtajiin, Suomenlakia ei halua edes noudattaa.

4. Kuntouttavatyö on sosiaalista palvelua. Olisi kiva tietää koko Suomen tilasto moni on ohjattu vaikka TYP:n kautta töihin jossa palkka on yli 3000€/kk joka ei ole edes kesiarvoa mediaani palkka Suomessa. Saman tilaston halusiain myös Imatralta ja moni muukin koko Suomessa.

5. Kerron taas salaisuuden, nämä te-toimistot, TYP:t, työttömienpajat on hyvä etenkin ketkä saa siellä PALKKAA jolla tulee toimeenkin ja työttömät vaan työllistää näitä sekä myös lääkäreitä kun joutuvat terveystarkastuskiin, miksi ei työmailla jokaista ihmistä pakoteta samaan ;-)
Laitan uusintana ties monenenkerran tämän.

6. Miten sitä -70 -80 luvulla ihmiset pärjättiin ilmaista tämmöisiä hevonpaskan juttuja Suomeksi eikä ollut internettiä kuten nyt on josta suurin osa voi itse katsoa työpaikkoja, soittaa, lähettää sähköposteja tms. Ennen piti kävellä suoraan firmoihinn ja oltiin nuoria.
Jos joku tarviaa apua niitä sitten pitäs vain auttaa mutta sitten valtavamäärä te-toimistoissa, TYP, Työttömienpajan palkkaasaavista saisi kenkää joita työttömät vaan työllistää.

Joku neropatti sanoo muuten toisiin töihin ei saa tekijöitä jos pitäs maksaa palkkaa, paskanpuhetta ja sitten ei saa ei saa olla työttömien vika että pitäs saada vaikka halkoja pilkkomaan jollekkin mummolle/papalle, Kummat kovapalkkaisille on valtiolla/kunnissa valtavasti maksaa palkkaa ja määrä on satojatuhansia eli kysymys on aivan muusta yhteiskunnassa.

Miun ainut järkevät juttu 9 vuoteen on kun juttelin te-toimistossa iMatralla tunnin polkupyöräreiteistä josta oli hyötyä kun olen Lappeenrantainen alustaperin. Kerrankin oli jotain hyötyä jostain.

Me työllistämme!


Työttömyys on valtava työpaikkojen luoja. Siltä ei ehkä tunnu ihmisestä, joka on irtisanottu työstään, erotettu virastaan tai joka ei ole vielä onnistunut saamaan ensimmäistäkään palkkatyöpaikkaansa. Näin kuitenkin on. Kysäiskääpä siltä sosiaalitoimiston virkailijalta; hän saattoi hyvinkin kouluttautua sosiaalityöntekijäksi vasta kypsillä vuosillaan, oivallettuaan, että köyhyys on tulevaisuuden kasvuala.
Työttömiä on pienessä Suomessa satoja tuhansia. Luvut vaihtelevat, laskijasta riippuen, mutta sanotaan nyt, että puoli miljoonaa kansalaista on vailla työtä, ja luku kasvaa. He työllistävät välittömästi työvoimatoimiston ja usein myös sosiaalitoimiston virkailijoita. Heidän taloutensa on sekaisin, joten perintätoimistot saavat uusia asiakkaita työttömien velkojista. Myös ulosottovirastoa työllistetään. Köyhyys johtaa joskus rikoksiin, kun nälkäkuolemavaihtoehto ei houkuta. 
Poliiseja siis tarvitaan, ja vanginvartijoita, ja muuta vankilahenkilökuntaa. Sama henkilökunta voidaan myöhemmin työllistää myös orjatyöleireillä, jos niitä alkaa putkahdella Suomeenkin. Amerikkalainen vapauden puolestapuhuja Eustace Mullins sanoi: “Joka palkkaa lakimiehen, on typerys.” Köyhälle kuitenkin määrätään lakimies, jotta hän ei voisi ottaa puolustajakseen sitä ainutta ihmistä, joka olisi täysin hänen puolellaan – itseään. Nämä veronmaksajien maksamat tapaukset ovat lakimiehille tuottoisaa, toisella kädellä hoideltavaa peruskauraa. (Aivan, tuo oli aasinsilta; halusin mainita Mullinsin, enkä keksinyt muuta syytä. Sori.)
Köyhyys on haaste parisuhteelle; syntyy uusia mahdollisuuksia psykologeille ja neuvojille ja hoitajille ja lääkäreille toimistohenkilökuntineen. Lasten elättämistä voi ei ehkä enää jättää heidän vanhemmilleen, joten lasten huostaanotossa löytyy monelle tuottoisa ura. Erilleen muuttavat työllistävät muuttopalveluja ja kirpputoreja. Viidelläsadalla kuussa yksin sinnittelevät etsivät epätoivoisesti uutta puolisoa, joka rakastaisi heitä heistä itsestään huolimatta – valtava mahdollisuus deittipalvelujen järjestäjille.
Eikä pidä unohtaa työttömien yhdistyksiä. Voisi kuvitella niiden olevan työttömien omia porukoita, mutta todellisuudessa harva niistä toimii meidän voimin, vaan niiden perustajat ja johtajat nauttivat hyvää palkkaa. Me olemme heidän työllistäjiään.
Monet näistä kasvualan töistä saavat tulonsa veronmaksajilta, eli niiden tulot on varmat. Jos köyhistä ei muuhun ole, ovat he ainakin varmoja veronmaksajia ja yksi Suomen suurimpia työllistäjiä. Pitäisiköhän meidän järjestäytyä, kuten muutkin työnantajat? Miettisimme, miten voimme toimia tehokkaammin. Voisimmeko pyrkiä työllistämään orjatyövoimaa kallispalkkaisten virkamiesten sijasta? Voisimmeko ulkoistaa tarvitsemamme palvelut vaikka Viroon tai Romaniaan?
Lähde : https://reilusuomi.wordpress.com/2014/12/15/me-tyollistamme/

Ehdotan tämmöistä virastoa jokaiseen Suomen kuntaan :

Tänne valitaan vaan pitkään olleita työttömiä joita vaihella vaikka 3kk välein päättämään asioista. Luodaan laki tietenkin ensin koska ihmisethän lait tekee. Työttömät haastattelee koko Suomessa jokaista TE-toimiston, TYP:n, Työttömienpajojen palkkaa saavat johon ei lasketa tietenkään palkkatukihenkilöitä.

Sitten joka kunnassa työttömien hallitus päättää onko haastatelva terve, hullu, kaheli, narsisti, natsi, kapo vai muuten vajaavainen päästään. Jos terve saa jatkaa normaalitöitään mutta vuoden päästä viimeistää uusihaastattelu jos onkin epäterve taas tms.

Jos taas työttömienhallitus päättää on vaikka kaheli eikun lopputili samantien ja potkuperseille että koittakaa pärjätä.

Miltä kuulostaa jos aletaan näinpäin tekemään asioita. Ja mitä enemmän ihmiset saa lopputilejä saa vaikka 5000€ bonuksen jokainen tilille hyvästä ja arvokkaasta työstään.

Ennen haastattelua jokainen täyttää karenssin uhalla TYRANNIAKYSELYN . Laitan tähän vaan muutamia kysymyksiä ja alla linkki jossa koko kysely. 

Kysely tyranneille (TE-toimiston virkailijoille, sosiaalivirkailijoille, orjalaitoksille)
Häpeätkö jotain, mitä työssäsi teet?
a) En. Jos häpeäisin jotain, en tekisi sitä.
b) En enää; aluksi häpesin, mutta kaikkeen tottuu. Omatunto paatuu.
c) Häpeän sitä, että olen auttamassa orjayhteiskunnan luomisessa.
d) Häpeän sitä, että saan toimeentuloni toisten suomalaisten työttömyydestä.
Mitä tekisit rahasta?
a) Vain työtä, joka on moraalini ja eettisten vakaumusteni mukaista.
b) Kiristäisin työttömän suomalaisen palkattomaan pakkotyöhön eli orjaksi.
c) Valehtelisin (esim. työttömille, esimiehilleni, verotoimistolle).
d) Varastaisin.
e) Pahoinpitelisin fyysisesti.
f) Pahoinpitelisin henkisesti, eli kohtelisin toista ihmistä ikäänkuin hänellä ei olisi ihmisarvoa eikä itsemääräämisoikeutta.
g) Tappaisin.
h) Huoraisin.
i) Ryhtyisin huumeidenvälittäjäksi.
j) Myisin vaikka mummoni.
Jos sinä olet valmis tekemään rahasta jopa asioita, joita häpeät, minkä arvelisit olevan työttömän motiivi, kun hän kieltäytyy suostumasta orjaksi?
a) Hän ei halua vahingoittaa omanarvontuntoaan.
b) Hän ei halua olla mukana luomassa orjayhteiskuntaa.
c) Laiskuus, haluttomuus tehdä työtä.
d) Ilmeisesti hänellä on jokin tulolähde, eikä hän tarvitse työttömyystukea velvoitteineen.
e) Hän häpeää työttömyyttään, eikä halua näyttää naamaansa yhteisössään.
f) Hän ei halua leimautua yhteiskunnan ongelmajätteeksi, heikoksi, rasitteeksi, osaamattomaksi idiootiksi.
g) Aika harva kieltäytyy, joten kai he ymmärtävät, että työstä on heille hyötyä; tyhmää kutsua sitä orjatyöksi, vaikka se onkin pakollista ja palkatonta.
h) Aika moni kieltäytyy, joten kai orjuus on pahempi asia kuin luulisikaan, ennen kuin itse joutuu valitsemaan työmarkkinatuen menettämisen ja pakkotyön välillä.
Orjafirman johtaja, etsiikö yrityksenne uutta henkilökuntaa?
a) Tarvitsemme ja etsimme.
b) Tarvitsemme ja etsimme ilmaistyövoimaa.
c) Paikkoja olisi, mutta ei varoja.
d) Emme yleensä palkkaa orjina olleita palkkatyöhön.
Missä tapauksessa kieltäytyisit ottamasta ilmaista pakkotyöläistä?
a) Jos hän on jo ollut meillä aikaisemmin, ja osoittautunut työkykyiseksi ja -haluiseksi.
b) Jos hän on jo ollut meillä aikaisemmin, ja osoittautunut työhaluttomaksi ja osaamattomaksi
c) En koskaan kieltäytyisi; saahan laitoksemme heistä rahaa veronmaksajilta.
d) En koskaan kieltäytyisi; onhan pakkotyöstä varmaan heille hyötyä.
e) Minulla ei ole auktoriteettia päättää, otammeko orjia vai emme: TE-toimisto ja sosiaalitoimisto sijoittavat heitä tänne.
f) Jos orjaksi pakotettava riittävän hartaasti pyytää, että en suostuisi sallimaan hänen orjuuttamistaan laitoksessamme.
Tässä alla on koko TYRANNIAKYSELY.

Lähde : https://reilusuomi.wordpress.com/2017/02/28/tyranniakysely/




Lähde : Some, Teppo Palmroos

Ei kommentteja: