THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 13. huhtikuuta 2015

IPTV eli kuinka tietokoneella katsot tv-kanavia

Tossa kun satelliitti harrastukset vähenee internetin myötä niin väsään nopean ohjeen kaikille jos tästä olisi hyötyä jotta ei tarvitsisi kertoa kaikille samoja asioita, eikä se paha ole jos kysyy.

Lähde : http://fi.wikipedia.org/wiki/IPTV

Laitan vain yhdestä ohjelmasta jonka voi asentaa tietokoneelle joka on oman käytön mukaan ollut paras. Sitten on tätä varten olevia IPTV purkkeja ja niitä voi ostaa vaikka täältä http://www.satshop.fi/digiboksit/iptv.html .OHJELMA ProgDVB


Lataa ohjelma täältä ja puhun maksuttomasta eli Free of charge ja nyt oleva uusin vesio on 7.08.8 .

Näet esim. Venäjän kanavia paljon näinkin ihan laillisesti sekä voit katsoa Russia 2 kanavalta vaikka nyt KHL finaaleja.

Sitten itse ohjelman käyttöä vaan opiskelemaan ja tulee vasemmalle maalistat, jokainen iptv kanava ei välttämättä pelaa aina. On joitakin HD tason kanaviakin.

Tässä esimerkki ruutu Russia2 kanavasta, sitten yläpalkista vaan valitsee koko näytön.Lähde : http://www.progdvb.com/

Ei kommentteja: