THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 3. toukokuuta 2018

Ykkösaamun vieraana YLE TV1 5.5. klo 10.05 työministeri Jari Lindström – mitä haluat kysyä?

Kysymys herra työministeri : Olen tämmöinen aika umpi tyhmä Karjalainen työtön että kysyn miksi toiset saa töistä palkkaa ja toiset ei saa työstä palkkaa josta kertyisi eläkettä ja lomia edes. Miten voi arvon työministeri olla niin että esim. kunnanjohtaja saa 15000€/kk palkkaa ja toiset ei saa vaikka Helsingissä/Sipoossa töistä edes palkkaa vaan työmarkkinatuen+9€/pv kulukorvauksen, ei mene jakeluuni koskaan koska jos on töitä jokaisen pitäs saada siintä palkkaa.

Miksi kuntien töitä tehdään palkattomina töinä ja seurakuntien sekä firmojenkin, mm. kirjastoja, pesuloita, hautuumaita, ulkosiivousta, kaikke mahdollista.

Tuskin miun ja monien ajatuksia luetaan koska nyt vallitsee "psykopaatti narsistien" touhut että jos uskallat sanoa vastaan syytetään narsismista mitä tässä toiset sukulaiset sanoi että hulluja on löytynyt aina maailmanhistoriassa yhteiskunnasta ja jatkossakin löytyy.

En tiedä mutta onkohan tämä Suomen ennätys palkattomissa töissä kunnalla. Jokainen tietää että liian kiltti ollut ja jos miulle tätä ehdotettas on media alle aika yksikössä ja takaan että Riku R. tulee apuun valtavan pataljoonan kanssa  ja sitten on soppa keitetty. Eli palkkatukitöitä tai palkkatöitä miulle jos niitä on ja pian 57-59 on kunnan työllistettevä ja odotan, toisissa kunnissa on sovittu että kaikki ok vaan joka sopis miullekkin koska teen arvokasta työtä auttaen ihmisiä ympäri Suomea.


Tuija, 56, on raatanut yhdeksän vuotta 9 euron päiväpalkalla – "Kun palkkatyöläiset olivat lomalla, hoidin heidänkin työt"

Lue tästä alta lisää.


Ja vieressä toiset kunnassa lapioi rahaa ja kehuvat itseään varmaan hyvinä veronmaksanija vielä ;-)

Rahalla palkitsemisella kannustetaan säästämään kunnan menoissa KUNTA Sipoo maksoi viime vuonna johdolle ja henkilöstölle bonuksia 116 500 euroa.

Sipoon kunnassa maksetaan tulospalkkioita kunnanjohtajalle, sivistysjohtajalle, sosiaali- ja terveysjohtajalle, tekniselle johtajalle ja talousjohtajalle. Enimmillään johtajat saavat bonusta kymmenen prosenttia vuosipalkastaan.
Seitsemättä vuotta Sipoota luotsaava kunnanjohtaja Mikael Grannas sai viime vuonna ensimmäisen kerran tulospalkkiota täydet sata prosenttia perustuen vuoden 2015 tulokseen, joka oli 7,5 miljoonaa plussalla. Viime vuonna ylijäämää oli 13 miljoonaa, mutta bonuksista ei ole vielä päätetty.
– Nyt on mennyt hyvin. Aiemmin tulospalkkioni olivat noin 30–60 prosenttia maksimista, Grannas kertoo.

Lue tästä alta lisää miten säästetään kunnan menoissa eli toisille ei makseta palkkaa ja toisille annetaan sitten lisää palkkaa ja palkat ovat aivan taivaan suuret, fantastista vai ;-)

Lähde : https://www.sipoonsanomat.fi/artikkeli/510362-rahalla-palkitsemisella-kannustetaan-saastamaan-kunnan-menoissa

Hallitus uudistaa työelämää pala palalta; irtisanominen helpottuu pienissä yrityksissä ja nuorten pätkätöitä voi jatkossa ketjuttaa mielin määrin. Mitä työelämässä seuraavaksi pitäisi muuttaa? Ykkösaamun vieraana on työministeri Jari Lindström (sin.).


TV1:n Ykkösaamun vieraana lauantaina 5.5. klo 10.05 on työministeri Jari Lindström (sin.). Seija Vaaherkumpu haastattelee.
Lindströmille voi lähettää kysymyksiä osoitteeseen tv1.ykkosaamu@yle.fi tai alla olevalla lomakkeella.
Lähde : Some jostain

Ei kommentteja: