THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 17. maaliskuuta 2015

Työttömät vaan elättää valopäitä - Fantastista

Työttömät ne vaan elättää hirveenmäärän valopäitä jotka itse hyötyvät työttömistä miksi näitä paskoja touhuja ei haluta edes lopettaa.

TOTUUS KOSKEE
TÄMÄ YHTEISKUNTA ON SAIRAS.

Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä. 

Tossa yksikin ex-työkaveri ilmoitti että olisi pitänyt mennä jollekkin pajalle opettamaan IT-alaa, palkkauksestahan ei tietenkään puhuta vaan osapäivä työtä ja peruspaska palkkatuki ainoastaan eli onhan se parempi kuin tuki+9€/pv kulukorvaus :D :D :D . Ei joutunut onneksi orjaksi tai hyväksikäytetyksi koska töissäkin käytetään ihan hirveesti ihmisiä hyväkseen kun monet ei uskalla sanoa mitään vastaan ;-)

Sitten kun monet kysyy ketkä voi joutua TYP:iin eli Työttömien Palvelukeskukseen. Kuka vaan työtön voi joutua ja THT ry myös otti kantaa. Ei auta vaikka 35 vuotta työuraa takana jos näin halutaan päättää ja näin työllistetän valopäitä. Monihan on kieltäytynyt näistä mutta voidaan silti jatkossakin kysyä tai sanoa että MENET nyt sinne juttelemaan eli työllistämään muita henkilöitä jotta koulutus ei ole mennyt hukkaan elämässä ja työttömät näin työllistävät oikeata palkkaa nauttivia.
Katsotaan mitä yhdelle sanotaan TYP.stä ja taas meni hermot yhdeltä, tämähän on tarkoituskin tässä kakolassa.

Sitten muistakaa sanoja jota paskaa lässytetään monissa paikoissa
- olet syrjäytynyt
- siun pitää päästä pois neljän seinän sisältä
- eikö työt kelpaa ja tossa on 9€ tai onneton paskapalkkatuki sekä osapäivätyö
- jämäköidy
- aktivoidu
- kouluttaudu
- monet työt on piilossa mutta emme kerro missä ne piilot ovat

Siis suurin osa juttelee niin yksinkertaisista asioista kuin menisi tai olisivat lastentarhassa ja sitten toiset saa näistä palkkaa vielä :D

En mie osaa neuvoa mitä pitäs tehdä, taas voi äänestää pian ainaskin jos sekään auttaa koska eihän näitä touhuja voi terveet ihmiset pitää yllä mutta se raha sekä valta saa toiset tekemään mitä vaan josta itse hyödytään työttömien avulla kun käytetään valtaa eli karenssia sekä sanktioita hyväkseen. Sitten naamapokerina sanotaan teen vain työtäni, niin toisaalta teki Hitlerinkin alaiset kun voi kieltäytyä myös noudattamasta käskyjä ylhäältä lopputilinkin uhalla ;-)

Sana empatia on täysin vieras käsite ihan työelämässäkin hyvin monelle kun se oma napa ja etu on tärkein sekä valehtelu tarkoituksen mukaisesti.
















Ei kommentteja: