THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

RIP KIRBY Työllistää ja on työvoimaneuvojana jne.

Huomenna taas monet älyköt pääsee kyykyttämään toisia työssään sekä työllistämään itse itseään jotta saavat "työstään" PALKKAA eli RAHAA niin on puuhastelua eikä koulut ole menneet hukkaan ;-)

Tätä kyykyttämistä tehdään siis töissä palkkaa nauttiville sekä työttömille jotka ei saa työstä edes palkkaa. Nää touhut on olleet törkeetä sikailua vuosikymmeniä ja tulevat olemaankin.

Tossa taas monet sanoneet mitä järkeä näissä on kun joutuvat johonkin CV tekokurssille ja kuinka etsitään töitä. Toisaalta kivahan se on miettiä millaista oli lapsena lastentarhassa kun nämä touhut nyt käsittää 60 vuotiaitakin. Töissäkin todella monet on täysin ja ainoastaan pienenkin rahantakia v-käyrä tapissa kun kyykyttäjät saa nautinnon kaikesta eivätkä monet tajua tätä edes.







Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums



Ei kommentteja: