THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 27. maaliskuuta 2015

RIP - Kävelevä katastrofi ja kriisi

Hopi hopi sinne kuntouttavaan työhön ja muihin puuhasteluihin. Ja monilla on puuhastelut kaukana kun tekevät alihankintatöinä firmoille tulosta ilman palkkaa kuten vaikka mölkkyjä.

Parhaat tapaukset ovat että annetaan kenkää firmasta ja sitten jonkun ajan kuluttua pakotetaan karenssin avulla tekemään samoja töitä ilman palkkaa. Ei näitä voi terveet ihmiset edes suunnitella ja pitää yllä mutta kun nämä älymystön jättiläiset saavat itse kaikesta PALKKAA niin se laittaa tekemään mitä vaan.

Tässä yksi otti yhteyttä kun ruokalassa korvataan työntekijä palkattomalla työntekijällä (törkeetä), ei uskaltanut tulla julkisuuteen vaikka nimeä ei olisi julkaistu. Pääasia että asia tuli julki ja näitä riittää. Näin näitä säästöjä etsitään myös ja tietyt tahot haluaa olla vaan hiljaa päättäjistä näistä mediaa myöten mutta onneksi on some ja myös politiikkoja jne. jotka ei kumarra ketä ja mitä vain ;-)

Taas lähtenyt kantelu eduskunnan oikeusasiamiehelle yhdestä tapauksesta ainaskin "kuntouttavan työtoiminnnan ja muun sosiaaliturvatyön lainmukaisuus". Hah haa sitä saa mitä tilaa ja älkää nöyrtykö täysin vaan kaikki käräytettävä sekä kerrottava eteenpäin.






Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums

Ei kommentteja: