THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 21. marraskuuta 2014

Välikevennystä välillä

Vuoden alusta tai ensivuonna voi olla luvassa semmoista sontaa että ei näitä pysty suunnittelemaan kuin natzit ja sekoomus tai muuten ei palikat päässä olevat. Mutta työttömillä käyty bisness on suuri josta toiset saa palkkaa ;-)

Tämmöinen lähtenyt eduskuntaan ja tiedoksi muitakin linkkejä tännekkin.

Teksti ja kuva: CAI MELAKOSKI
Saavatko kunnat velvoittaa työttömiä töihin yrityksiin yhdeksän euron päivittäistä kulukorvausta vastaan? Kansanedustajat Anna Kontula (vas.) ja Aino-Kaisa Pekonen (vas) eivät pidä tätä lain mukaisena. He jättivät tänään eduskunnassa kirjallisen kysymyksen kuntouttavan työtoiminnan järjestämisestä.
Lue tästä alta koko artikkeli.Muita linkkejä tästä paskasta eli orjatöistä ja kusetuksesta sekä ihmisten hyväksikäytöstä. Ja tätä kusetustahan tapahtuu myös normaaleissa TES palkkatöissäkin jatkuvasti ja tapahtunut vuosikymmeniä joista some pullollaan miten kyykytetään tarkoituksella ihmisiä.

Palkkaan eli täysin paskapalkalla ja naamapokerina ;-)

Ei kommentteja: